Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezen az oldalon elhívott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon elhívott egy fiú randira. Elmenjek?

Figyelt kérdés
Régóta levelezünk, találkozni akar velem, én is ővele, de mi van, ha nem annak adja ki magát, mint aki valójában? Nem veszélyes ez a mai világban?

2013. máj. 21. 14:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kamuzik, de ha nyilt helyen talalkoztok akkor nem kell annyira felned. Viszont ha ugy tünik nagyon kamuzott es igy is el akar vinni valami sikatorba akkor inkabb menekülj!
2013. máj. 21. 15:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes...

A lenti kérdésemre egy két kivétellel mindenki azt mondta hogy nem jönne el, itt meg biztatjátok a kérdezőt, hogy menjen.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__43086..

Ki érti ezt...?! :/

2013. máj. 21. 15:30
 13/17 anonim ***** válasza:

12-es

Én is írtam,de csak,mert pasi vagy.

2013. máj. 21. 15:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Most akkor mitévő legyek?
2013. máj. 21. 16:28
 15/17 anonim ***** válasza:
menj el,nyílt színen nem erőszakolhat meg. De tényleg valami forgalmas legyen,pl ha Bp-n laktok,akkor a Deákon a fröccsterasz vagy ilyesmi
2013. máj. 21. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Írd meg a nevét nekem légyszi.

Lány vagyok, szóval tuti nem ő :D

2013. máj. 21. 16:32
 17/17 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy! :-)
2013. máj. 21. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!