Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy leszbikus randi?
hová lehet menni ?
első randin már van csók?
milyen ruhát lehet felvenni,takarjam vagy mutassam mim is van
smink: durva vagy szolid ?
16/L
bárhova el lehet menni..
persze hogy lehet.. de azért ne túl nyilvános.
sima egyszerű ruhát..
szolid.
hát ez leginkább attól függ, hogy te és akivel randizol, milyenek vagytok egyébként
tehát ha egy általában nem szolidan öltözködsz, akkor csak a randi miatt ne tedd
magyarul öltözz hétköznapian, de azért nem árt ha azt veszed fel ami a legjobban áll (ez igazából szerintem azért jó mert önbizalmat ad)
csók...ez is személyiségfüggő
ha egyikőtöknek se az első csókja akkor szerintem lesz csók (ha jól sül el a randi)
a smink is legyen olyan amit általában csinálni szoktál
hová lehet menni...hm...egyáltalán nem értem miért különbözne egy leszbikus randi mint egy hetero...de mind1 :D
állatkert simán lehet,ha esti randi akkor a deák téri kakas pluszt ajánlom nagyon jó nachosuk van, ha cukrászda akkor az újpesti Horváth-Sugarshop, mozit annyira nem ajánlanám, közben nem lehet beszélgetni, de ha mégis mozi akkor Mellékhatások
ez is nyilván azon múlik, hogy mit szerettek, mióta ismeritek egymást, stb. :)
Azért remélem tudtam segíteni
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!