Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Lassan több mint 2 éve nem volt senkim, és ez egyre jobban zavar, mert kezdek igen szeretet éhes és hiányossá válni :/ kevés olyan jó barátom van, akitől igazán jól esik, és üdítő, feltölt egy ölelés, és velük ritkábban tudok találkozni. Nem azt mondom, hogy szomorú és magányos vagyok, mert alapvetően egy vidám természetnek tartom magam, de nem értem, hogy most én vagyok a szerencsétlen, hogy Budapesten nem találok valakit? Amúgy lehet hogy az én hibám, hogy komoly kapcsolatot szeretnék?
16/L Budapest
2012. nov. 11. 21:13
1/17 anonim válasza:
Nekem sincs három éve senkim! 9/L
2/17 anonim válasza:
Az igen anyukám... 14 éves korod előtt már pasiztál, akkor tessék szépen elsüllyedni és várni rendesen...
4/17 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak szeretném ajánlani a kulcsszavak szemügyre vételét. Ez esetben inkább csak csajozott.
5/17 A kérdező kommentje:
nemhinném, hogy ez akkora baj lenne, amikor valakinek 13 évesen már a szüzihártyája sincs meg. és külömben is, azóta is a legjobb barátom, aki anno a barátom volt. itt le szeretném zárni a beszólogatós kommenteket, értelmes, segítő válaszokat szeretnék, vagy éppen támogató kritikát kapni, ugyanis ezért használom ezt az oldalt, baszogatni mások is tudnak - és meg is teszik - .
2012. nov. 11. 21:18
6/17 A kérdező kommentje:
ja, amúgy igen, akkor még barátom volt, azóta ő meleg lett XD és én is rátaláltam magamra, de mondom, azóta is kb. a testvérem :)
2012. nov. 11. 21:19
7/17 anonim válasza:
lassan 18 éve nincs senkim... és nem is látom valószínűnek hogy lesz
8/17 anonim válasza:
Üdv, komoly kapcsolatot ne várj a korosztályodtól! Annyi idősen én is csak szórakoztam a csajokkal, néha még most is, pedig már elmúltam 18. Lényeg a lényeg nincs semmi baj veled, csak érettebb vagy a korosztályodnál. Ez a csak dugunk és puszcsi szercsi már gyerekes neked. Örülj neki, és próbálkozz az idősebb korosztályban, biztos megtalálod az igazit.
9/17 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :) és az 1. és 7. pedig - fel a fejjel, majdcsak lesz valakink :)
szép estét mindenkinek :)
2012. nov. 11. 21:45
10/17 anonim válasza:
nekem is két éve h nincs senki. és én is ugyanígy érzem magam... biztos van olyan aki össze szeretne veled jönni vagy valami:) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!