Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Lassan több mint 2 éve nem volt senkim, és ez egyre jobban zavar, mert kezdek igen szeretet éhes és hiányossá válni :/ kevés olyan jó barátom van, akitől igazán jól esik, és üdítő, feltölt egy ölelés, és velük ritkábban tudok találkozni. Nem azt mondom, hogy szomorú és magányos vagyok, mert alapvetően egy vidám természetnek tartom magam, de nem értem, hogy most én vagyok a szerencsétlen, hogy Budapesten nem találok valakit? Amúgy lehet hogy az én hibám, hogy komoly kapcsolatot szeretnék?

16/L Budapest

2012. nov. 11. 21:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem 3 éve nincs senkim, de most nem is akarok, majd az egyetemen ... :)
2012. nov. 11. 21:51
 12/17 A kérdező kommentje:
hát, ha van is, nagyon titkolja :D inkább én vagyoka reménytelen szerelmes fél általában :D
2012. nov. 11. 21:51
 13/17 anonim ***** válasza:

nekem is 2 éve senki....

én is komoly kapcsolatot szeretnék mint te..illetve elég sok minden hiányzik...

a korosztályodba nem fogsz találni olyan embert aki komoly kapcsolatot szeretne...ha keresel valakit azt a 20-23 évesek között keresd és aki megbízható persze...ja és ha persze nem számit a kor...

23/f

2012. nov. 11. 23:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolót cáfolnám. Komoly kapcsolatot szeretnék pedig 16/L vagyok... Nem kéne általánosítani. :)
2012. nov. 12. 09:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Én szívesen megölellek. :)
2012. nov. 12. 13:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is Budapesti vagyok és nekem sincs senkim :( írj ha gondolod! :) 14/L
2012. nov. 12. 16:02
 17/17 anonim ***** válasza:

De vicces, hogy majdnem mindenki ezzel a "korosztályodban nem találsz hasonló felfogású személyt" hozzáállással nyomul...-.-" ezt az általánosítást neeemár gyerekek...vagy magatokból indultok ki, vagy még nem találkoztatok értelmes fiatalokkal, de attól függetlenül még léteznek, és köszönik szépen, de nem szeretnének egy kalap alá vevődni (ilyen szó nincs, de másképp nemtudom kifejezni így meló után, bocsi) a normálatlanokkal ;) béke!!

18/L

2012. nov. 14. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!