Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Lassan több mint 2 éve nem volt senkim, és ez egyre jobban zavar, mert kezdek igen szeretet éhes és hiányossá válni :/ kevés olyan jó barátom van, akitől igazán jól esik, és üdítő, feltölt egy ölelés, és velük ritkábban tudok találkozni. Nem azt mondom, hogy szomorú és magányos vagyok, mert alapvetően egy vidám természetnek tartom magam, de nem értem, hogy most én vagyok a szerencsétlen, hogy Budapesten nem találok valakit? Amúgy lehet hogy az én hibám, hogy komoly kapcsolatot szeretnék?
16/L Budapest
nekem is 2 éve senki....
én is komoly kapcsolatot szeretnék mint te..illetve elég sok minden hiányzik...
a korosztályodba nem fogsz találni olyan embert aki komoly kapcsolatot szeretne...ha keresel valakit azt a 20-23 évesek között keresd és aki megbízható persze...ja és ha persze nem számit a kor...
23/f
De vicces, hogy majdnem mindenki ezzel a "korosztályodban nem találsz hasonló felfogású személyt" hozzáállással nyomul...-.-" ezt az általánosítást neeemár gyerekek...vagy magatokból indultok ki, vagy még nem találkoztatok értelmes fiatalokkal, de attól függetlenül még léteznek, és köszönik szépen, de nem szeretnének egy kalap alá vevődni (ilyen szó nincs, de másképp nemtudom kifejezni így meló után, bocsi) a normálatlanokkal ;) béke!!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!