Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy velem ennyire másképp viselkedik?
Figyelt kérdés
Van egy magyon jóképű, helyes srác a suliban. Elég nagyszájú, meg nyílt, úgy látom bárkivel lazán elbeszélget. Mindemellett jófej és okos is, és nagyon tetszik, és már a nézéséből tudom, h én is tetszem neki, szoktunk beszélgetni, meg puszit is szokott adni, megérinti a vállamat, mindig van egy kedves szava hozzám. Ahol tud segít nekem. De nem mer lépni, és az a baj h én is elég félénk vagyok, így én sem. Érzem,h nagyon erős vonzódás van köztünk, csak úgy zavarban vagyok, és azt hiszem, ő is. Finomságokat szoktam adni neki, és ő is nekem. Meg úgy köszön el, h mikor látjuk egymást, vagy h vigyázz magadra. Csak azt nem értem, ha mindenkivel olyan laza és könnyed, akkor hogyhogy az én közelemben ennyire megváltozik, könnyen zavarbajön, hirtelen tűnik el, váratlan bukkan fel.2012. nov. 9. 22:52
1/7 anonim válasza:
Na jó én nem értem!Most az a kérdésed,hogy hogy gyere vele össze?vagy,hogy miért viselkedik veled másképp?
2/7 A kérdező kommentje:
O, hát igszából mindkettő, csak olyan nehéz ezt megfogalmazni...Lehet h csak nincs kész egy kapcsolatra?
2012. nov. 9. 23:02
3/7 anonim válasza:
Lehet!Hány évesek vagytok? Szerintem még gyerek és nem tudna mit kezdeni egy kapcsolattal!
4/7 A kérdező kommentje:
Hát de ez az, hogy már 18 elmúltunk mindketten. Tényleg olyan mint valami nagyranőtt óvodás, nagyon szeretem így ahogy van, csak ez a túlzott szabadságvágy, amit látok benne, mint aki minden kötöttségtől menekül. Azt tudom, h kb. 3 barátnője is volt már, és h egyikkel se tartott sokáig.
Az ugye biztos h szeret? Vagy ilyesmi? Hogy tudnék vele összejönni, várjam amíg benő a feje lágya?
2012. nov. 9. 23:12
5/7 anonim válasza:
Az,hogy szeret az egyáltalán nem biztos!Inkább kedvel,vagy be jössz neki,de szerelemről még szó sincs!Ha szeretnél tőle valamit,akkor szerintem szedd össze magad!Gyűjts bátorságot és mond el neki!Hívd el valahová,ahol csak ketten vagytok ott több kiderülhet és ott nyugodtan tudtok egymás érzéseiről beszélgetni!Bár ez csak az én véleményem!:)
6/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálom! Nagyon jó ember, kicsit szertelen és gyermeki, de őszinteség van a szemében. Kicsit néha durva, de arany szíve van, ahol tud segít. Csak néha kicsit olyan flegma, ha megsértődik valamin, elég nehéz a közelébe férkőzni. Köszönöm a tanácsaidat!!
2012. nov. 9. 23:23
7/7 anonim válasza:
Nincs mit remélem sikerül összehoznod!:) Majd írd meg mi,hogy sikerült!:) és remélem valamennyit segítettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!