Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találni 18-21 év körüli, helyes aszexuális lányt? /egy aszexuális fiú/
hát én ugy látom,hogy te tök "életuntan" indulsz a dolgoknak,és szerintem ha már csak magadból indulsz ki,akkor te sem keresed az ien emberek társaságát.
bocsi ha nem így van,én így látom.
Nekem nem csupán aszexuális lány kell, hanem egy lélektárs is. És megbocsáss, de ha ilyen habitusban írsz az exbarátnődről, akkor egyáltalán nem kell nekem, mert a tudat összejött egy ilyen emberrel, mint Te teljes mértékben jellemzi a volt párodat.
Már bocsánat!
Szerintem jobban járnál vele, ha nem keresgetnél sehol sem. Társkeresőre nem megy fel senki ilyen céllal, bár ebben nem vagyok tájékozott.
Élőben meg alapból bukta a dolog, mert ne feledd, hogy az emberiség 95%-a értelmi fogyatékos, nincs bennük sem tolerancia, sem racionalitás. Még csak végig sem hallgatnak.
Én a helyedben inkább komoly, szoros barátságokat kötnék. Ki tudja, talán még változik a helyzet?
Ahogy látom nem kaptál éppen kedves válaszokat.Engem nagyon zavar, ahogy az emberek hozzáállnak az egész aszexualitás dologhoz.:S Na mindegy is...
Ha gondolod, én nagyon szívesen ismerkednék veled. Sajnos még nem volt soha alkalmam magamhoz hasonlóval társalogni. Ha gondolod küldj egy mailt.
nem aszexuális vagy, én is hasonlóan vagyok a dologgal, sajnos férfi vagyok. :) (legalábbis a te szempontodból sajnos :D)
szerintem gyerekkori negatív élményektől alakult ki, illetve egy hosszabb depresszív időszak is közre játszik. nálam pedig még a média és a társadalom nagy buzgása is elveszi a kedvem a szextől illetve más testi kontaktustól. szerintem idővel változni fog a dolog ahogy komolyabb lányokkal fogsz találkozni akiket nem zavar majd h nem smároltok az első randin, hanem inkább az érzelmi, szellemi dolgok kerülnek előtérbe. én is erre az időre várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!