Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék találni 18-21 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék találni 18-21 év körüli, helyes aszexuális lányt? /egy aszexuális fiú/

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 10:47
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
56%

hát én ugy látom,hogy te tök "életuntan" indulsz a dolgoknak,és szerintem ha már csak magadból indulsz ki,akkor te sem keresed az ien emberek társaságát.

bocsi ha nem így van,én így látom.

2009. okt. 6. 20:08
 32/44 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg életunt vagyok, de a válaszod másik felét nem értettem meg. a magamból indulok ki részt...
2009. okt. 6. 20:12
 33/44 anonim ***** válasza:
83%
Ajánlom Neked a volt barátnőmet. Az asszexuális. Annak semmilyen testi vágya nincs.
2009. okt. 7. 15:46
 34/44 A kérdező kommentje:

Nekem nem csupán aszexuális lány kell, hanem egy lélektárs is. És megbocsáss, de ha ilyen habitusban írsz az exbarátnődről, akkor egyáltalán nem kell nekem, mert a tudat összejött egy ilyen emberrel, mint Te teljes mértékben jellemzi a volt párodat.

Már bocsánat!

2009. okt. 7. 17:54
 35/44 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem jobban járnál vele, ha nem keresgetnél sehol sem. Társkeresőre nem megy fel senki ilyen céllal, bár ebben nem vagyok tájékozott.

Élőben meg alapból bukta a dolog, mert ne feledd, hogy az emberiség 95%-a értelmi fogyatékos, nincs bennük sem tolerancia, sem racionalitás. Még csak végig sem hallgatnak.

Én a helyedben inkább komoly, szoros barátságokat kötnék. Ki tudja, talán még változik a helyzet?

2009. okt. 27. 17:32
 36/44 A kérdező kommentje:
nem hinném, hogy változna. de akkor maradok a remeteségnél
2009. okt. 27. 17:40
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
figy öcsi a csajok meg férfiak vágynak a szex-re.. már aki emberi beálitotságú :D szal ha találsz is ne reménykedj abban hogy nme kefél félre xD nudlipöts élvezd az életet inkább . nehogy késő legyen maikor megbánod :D
2009. okt. 27. 17:50
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy látom nem kaptál éppen kedves válaszokat.Engem nagyon zavar, ahogy az emberek hozzáállnak az egész aszexualitás dologhoz.:S Na mindegy is...

Ha gondolod, én nagyon szívesen ismerkednék veled. Sajnos még nem volt soha alkalmam magamhoz hasonlóval társalogni. Ha gondolod küldj egy mailt.

2009. okt. 27. 23:04
 39/44 anonim ***** válasza:
76%

nem aszexuális vagy, én is hasonlóan vagyok a dologgal, sajnos férfi vagyok. :) (legalábbis a te szempontodból sajnos :D)

szerintem gyerekkori negatív élményektől alakult ki, illetve egy hosszabb depresszív időszak is közre játszik. nálam pedig még a média és a társadalom nagy buzgása is elveszi a kedvem a szextől illetve más testi kontaktustól. szerintem idővel változni fog a dolog ahogy komolyabb lányokkal fogsz találkozni akiket nem zavar majd h nem smároltok az első randin, hanem inkább az érzelmi, szellemi dolgok kerülnek előtérbe. én is erre az időre várok.

2009. okt. 28. 16:55
 40/44 anonim válasza:
Én megértelek, mert hasonló a problémám és én sem találom rá a megoldást. Szerintem lányok között több az ilyen. Idővel ( és tapasztalattal) látni fogod kinek mi van az arcára írva. Látszik az ember viselkedésén, mozdulatain, hogy mennyire szenvedélyes vagy érzelmes inkább. Látszik, hogy kinek mi az igénye. Persze, az hogy ezt a villamoson állva leszűröd még nem jelent sikert, de könnyebb lesz orientálódnod.
2009. nov. 29. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!