Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találni 18-21 év körüli, helyes aszexuális lányt? /egy aszexuális fiú/
20:26:
egy honlapról másoltam:
"A legtöbben fizikailag képesek az orgazmusra, és rendszeresen maszturbálnak, bár esetenként arról is említést tesznek, hogy normálisan működő fizikai reakciójukkal képtelenek érdemben mit kezdeni, zavarba hozza őket."
"Az aszexuális embereknek ugyanolyan érzelmi szükségleteik vannak, mint bárki másnak- írják weblapukon. [1] Néhányan egyedül boldogabbak, míg mások meghitt baráti közösséget gyűjtenek maguk köré. Van, akik vágynak egy bizalmasabb, romantikus kapcsolat kiépítésére és ugyanúgy randevúznak, mint a szexuálisabb társaik egymással. Kétséget kizáró, hogy a nagyfokú társadalmi igények miatt a magukat aszexuálisnak vallók nagy része párkapcsolatban vagy házasságban él.
Szexuális vagy nem szexuális, minden emberi érintkezés ugyanazokból az alapokból tevődik össze: kommunikáció, közelség, humor, izgalom, és bizalom. Sok aszexuális ember tapasztalja meg a vonzalmat, mint élményt, mindazonáltal nem érez igényt, hogy szexuálisan is interpretálja ezt. Habár lenyűgözheti egy esztétikus test, vagy személyiség, aki felé romantikus érzelmeket táplál, nem érzi úgy, hogy a szexuális aktus a szerelem megkoronázása lenne."
Amúgy nem hormonális okokból kifolyólag vagyok aszexuális, hanem más dolgok végett (és nem is a rossz szexuális teljesítményem miatt, mivel ilyenem még nem is volt...)
De nem részletezném..
20:26 vagyok: Hát először is.Én sokat cseteltem régebben,és megismerkedtem fiukkal,beszélgettünk,volt,akivel olyan jóba lettem,hogy hónapokig tartottuk a kapcsolatot,és kérdezték hogy van-e barátom,és mondtam hogy nincs.
Erre ők:miért?
És sajnos azt kellett mondjam,hogy mert a mai férfiaknak(tisztelet a kivételnek) az számít,hogy egy nő mennyiren dekoratív.
Ápolt vagyok nem arról van szó,hanem hogy nem 50 kilós bögyös szőke maca vagyok.
Szóval meg tudlak érteni,ill azt tudom megérteni hogy mien mikor nem értenek meg.
Hogy kérdésedre válaszoljak:Szerintem a cset lehet jó megoldás,(tudom h mondtad h nem akarsz így,de megéri kipróbálni)mert ott tényleg először(ha ugy alakítod a beszélgetést)megismerkedtek,és ha a másik ember már eldöntötte h jófej vagy meg bír téged,akkor nem fog csak ugy a szexuális beálítottságod miatt otthagyni.Szerintem.
ui.:bocs a helyesírási hibákért
Dehogynem fogja az aszexualitása miatt otthagyni egy olyan, akinek kell a szex. Épp ezért keres aszexuálist.
Nyilván annak a lánynak nem kell majd magad magyaráznod, aki olyan, mint te, ezért is fontos szerintem, hogy ezt nyíltan vállald fel, úgy könnyebben találnak rád a lehetőségek.
Aki meg veszi a fáradságot, és utánaolvas (tényleg 1 db google keresés), az is simán megérti. Vagy ennyi lenne manapság a funkcionális analfabéta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!