Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találni 18-21 év körüli, helyes aszexuális lányt? /egy aszexuális fiú/
hát nézd.
én 18 és 21 közötti aszexuális lány vagyok. de ha "lelki társat" keresnék, azt nem neten hirdetném meg, mert úgy nem lehet megállapítani, mennyire értenénk meg egymást. ha viszont összefutnánk valahol és jól kijönnénk, tökéletesen lényegtelen lenne, hogy néz ki, nem lenne követelményem, hogy helyes legyen...
csak azért írom, mert meg vagyok lepve, hogy így kiírod. így általában szexpartnert keresnek. elhiszem, hogy nem, de hidd el, kevés az esélye, hogy valaki ugrik erre és jelentkezik, hogy halihó, itt vagyok...
Hát mivel az aszexuálisok aránya az emberek között elég kicsi, így annak a valószínűsége is kicsi, hogy csak úgy összefuss eggyel, aki még tetszik is.
Az internetes ismerkedés ebben sokat segíthet, csak meg kell tanulni kiszűrni a kamuzókat.
Ha a való világban kezdenél a nagy számok törvénye alapján keresni egy aszexuális lányt, akkor kezelhetnéd a sok szexuálist. Biztos lennének olyanok is, akik csakazértis be akarnának rángatni az ágyukba, hogy "megjavítsanak".
Egy lehetőség még, ha nagy baráti köröd van, és "híred" megy, és eljut egy lányhoz, akinek felkelted az érdeklődését.
Szia! 21 éves vagyok. Vannak szexuális vágyaim, de ezeket is (nem napi szinten persze), de önkielégítéssel meg tudom oldani. Viszont a testiséget nem igazán szeretem, mondhatni párválasztásnál egyáltalán nem ez hajt, hanem az, hogy megtaláljam a lelki társamat, mert az biztos, hogy NEM szex társat keresek!
De erről nehéz így írni, ez sokkal összetettebb...
Most már bánom hogy megkérdeztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!