Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívott lány hozni akarja hugát miért?
Figyelt kérdés
lényeg az hogy már rég elterveztük hogy randizunk, de most kitalálta hozza hugát is. Van egy olyan érzésem nem akar semmit azért hoz harmadik embert2013. máj. 19. 21:16
2/13 anonim válasza:
Nem EVIDENS hogy nem érzi randinak?
3/13 anonim válasza:
a hugának keres csávót
gondolom önbizalom hiányos a huga vagy nagyon nehéz találni neki valakit és a hősies nővére segíteni akar
4/13 anonim válasza:
Én még ilyenről nem is hallottam:DD
5/13 A kérdező kommentje:
végülis a huga sem rossz..
2013. máj. 19. 21:21
7/13 anonim válasza:
A legjobb esetben is gruppent akar
8/13 anonim válasza:
Én is erre voksolok amikor valaki hoz magával még 1 főt azt két okból teszi.
kel valaki aki biztatja.
És neki is akar egy párkapcsolatot.
Megoldás: Te is hív el egy barátot, aki lefoglalja a másik lányt, hogy kettesben lehessetek!!!
9/13 A kérdező kommentje:
van benne logika én szakasztott ugyanerre gondoltam
2013. máj. 19. 21:24
10/13 anonim válasza:
Az elejééről ez lemaradt: #3 <- válaszával értek egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!