Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem. Hogyan mondhatnám meg neki hogy szeretem? Hogyan hívhatnám el randira?
Egyszerű:
- Ha találkozol vele személyesem, akkor egyszerűen elhívod. Megkérdezed, van-e kedve beülni valahová egy kávéra/üdítőre/italra, mert te örülnél neki és szeretéd jobban megismerni.
- Ha nem találkozol vele, akkor csak az internet marad, ott ugyanezt a kérdést teszed fel neki, csak a személyes dolog mégiscsak jobb minden szempontból.
Ezzel a kérdéssel kiderül, hogy "érez"-e valamit a lány irántad, ha igent mondd, onnantól kezdve rajtad múlik, mikor és hogyan is közlöd vele, hogy tetszik neked, bár egyébként igen válasz esetében ezt a lány már érzi. Ha nem, akkor hagyd a csudába.
NE mond meg neki első randin hogy "szereted" , inkább azt hogy tetszik neked :D
Randi: Menjél oda jó lazán és mondjad hogy: Szia! Nem jönnél el velem egy találkára?/Nem lenne kedved találkozni velem?
Szerintem ekkor fix. h elfog menni veled egy találkára (persze csak akkor hogy ha személyesen kérdezed meg tőle), ha facebookon kérdezed meg akkor vissza utasíthat (mert ugye ott nem látja senki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!