Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány. Mit tegyek?
A helyzet az hogy 17 éves fiu vagyok,kicsit vissza huzudó,és félénk srác vagyok. Még nem volt soha barátnöm.
Az általános iskolába volt osztály társam tetszik. 3 éve ballagtam általánosbol,de az egyik nap jöttem haza a közép sulibol ès láttam öt az utcán. Nagyon csinos lány lett belöle.
Régebben szoktunk beszèlgetni 4-5 .osztályba még haza is szoktam kisérni. De általános iskolában az utolso évekbr már nem beszéltünk.
Ès ez a barátság ugy mond elmult.
Szoval láttam öt és ugy gondoltam be probálkozok.
Csak mivel én ilyen vissza huzudo vagyok meg nem volt még soha csajom ez miatt régen az általános iskolába is piszkáltak. És most a középsuliban is piszkálnak. A nagyobb darab romák még pofozgatnak is.
Szoval ha felszedném,akkor is félnék attol hogy megyek az utcán találkozok egy ismerössel azt beszól hogy: "Mivan te büdös csicska?" Meg hasonlokat és akkor a csajom is látná hogy én ugyan olyan gyökér vagyok mint régen voltam. Hiába más hogy nézek már ki.
Szerintetek mit tegyek meg ér egy probát? Menjek a háza elé és mondjam neki hogy nem e jönne elvelem este valahova vacsorázni? Nem lenne ez egy kicsit égö?
Meg az is lehet hogy már van valakije. Neten meg sajnos nem tudok rá irni mert 2 honapja nem lépett be a facebookra gondolom lehet nincsen most internet szolgáltatás be vezetve hozzájuk.
Nagyon tetszik nekem ez a lány,de még is ugy érzem semmi esélyem nincs megkapni öt.
Mit tegyek szerintetek ?
Hogy érted hogy nem kell ajtostol rontani a házba?
Én ugy gondoltam hogy oda mennék és becsöngetnék 3 év után nem lenne cink?
Értem,köszi a tanácsot. Amugy igen tudom melyik utcába lakik.
Csak azt nem tudom hogy melyik suliba jár,és hogy mikor megy épp haza felé. Azért meg egy kicsit hülyén nézne ki ha egésznap ott állnék az utcán és várnám hogy mikor megy hazafelé,és mikor találkozok vele.
Ilyen esetben mi a teendö?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!