Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiú volnék és szeretnék randira hívni egy visszahúzódó, csendes lányt. Vajon eljönne velem?
Van egy lány, csak látásból ismerjük egymást, egy faluban lakunk, tavaly szeptember óta sokszor utazunk együtt busszal. Még sosem beszéltünk csak a buszmegállóban szoktunk találkozni.
Ő igazán helyes, vékony, törékeny alkatú, én pedig sajnos egy nagydarab állat vagyok tele gátlásokkal. Látni lehet rajta, hogy ő amolyan félénk típusú és visszahúzódó is akár csak én. Mindig egyedül szokott menni iskolába. Nem tudom miért, de olyan szomorú a tekintete. Annyira szeretném látni mosolyogni, nevetni.
Kezdésnek a következő pár mondatot találtam ki:
"Szia! XY vagyok. Tudod, szoktunk együtt buszozni...Arra gondoltam, elmehetnénk együtt fagyizni valamikor."
Ha nemet mond:"Hát jó...csak gondoltam...akkor szia."
Ha igent mond:...szerintem arra kevés az esély:(
Még nem volt barátnőm és randira sem hívtam senkit. Kicsit félek hogy mi lesz. Vajon eljönne velem?
Végül is mindegy, én már elhatároztam magam. Történjen bármi, el fogom őt hívni mégpedig a jövő héten. Lesz ami lesz. Ha nem akar eljönni akkor... nem...
21/F
ha nem hívod el még az esélyt sem adod meg, hogy igent mondana-e
valahol el kell kezdeni neked is, ez remek alkalom lesz
Nakéremszépen, itt a mintapélda a sok rinyagép számára!
Hajrá kérdező!
Köszönöm a válaszokat! Ezekből meríthetek egy kis önbizalmat.
Most őszintén, ha te egy félénk, visszahúzódó, csendes lány vagy és egyszer csak, miközben mennél haza melléd lépne, egy nálad egy fejjel magasabb, nagydarab mackós alkatú gyerek (vagyis én) és mély dörmögő hangon (ugyanis ha nagyon izgulok akkor ilyen hangom) elhívna téged valahova, miközben te az iskolán kívül sehova nem jársz el sehova igent mondanál? Hááát..szerintem nem valószínű.
Vagy azért utasít vissza, mert nem tetszem neki, vagy megijedne tőlem, vagy egyszerűen nem akar kapcsolatot.
Mindegy, attól még megpróbálom. Különben az gyötörne folyton, hogy "Mi lett volna ha?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!