Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit szólnátok? Első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok? Első randira?

Figyelt kérdés

Azt tervezem hogy a lánnyal(19) elmegyek a Szemlő-hegyi barlangba Bp.-en, aztán pedig Margitszigetre sétálni. Szerintetek milyen első randi?

23/F

2013. máj. 13. 19:22
1 2
 1/14 anonim válasza:

Húúú hát én nagyon oda lennék érte:D

Engem nem akarsz elvinni?:P

A lényeg, hogy dicsérd meg mindenképp hogyan nézünk ki és ne légy bunkó....

2013. máj. 13. 19:27
 2/14 anonim ***** válasza:
tökéletes :)
2013. máj. 13. 19:28
 3/14 anonim ***** válasza:

"A lényeg, hogy dicsérd meg mindenképp hogyan nézünk ki és ne légy bunkó...."

Akkor mindenképp nézzetek ki úgy, hogy meg kelljen dicsérni és ne adjatok okot a bunkóskodásra. :P

2013. máj. 13. 19:29
 4/14 yuda ***** válasza:

Nem tudom milyen előélete van a kapcsolatotoknak, de első randit azt mondanám, egyik is elég. Mi van, ha valami nem stimmel és elindulsz pár órás túrára?

Mindegy is, lényeg, hogy első randinak azt mondanám fél óra, max 1 óra. Ha nem jó, akkor el jobbra, ha pedig jó, megbeszélitek a következőt, ami már tudatosan jobb lesz, hiszen nem zsákbamacska. Az már lehet hosszabb.

2013. máj. 13. 19:31
 5/14 anonim válasza:

A 3iknak szól!

Már bocs de, ha nem úgy néznénk ki akkor, minek akartok velünk találkozni? Ez szimplán illedelmesség.

2013. máj. 13. 19:35
 6/14 A kérdező kommentje:
meg tudom oldani hogy ne legyen túl hosszú:) nem hinném hogy zavarná de igyekszem nem nyújtani hosszúra viszont egy 3-4 óra tuti benne lesz a pakliban
2013. máj. 13. 19:45
 7/14 A kérdező kommentje:
bár nem tudom első randira mi lenne a jobb... igazából lehet hogy elég az egyik
2013. máj. 13. 19:46
 8/14 anonim válasza:
Ha, összességében 3-4 óra az bőven jó. Ne arra törekedj, hogy minél rövidebb legyen. Mert meg kell ahhoz ismernie a lánynak, hogy a következőhöz is legyen kedve. Légy vicces és akkor teljesen mind1, hogy meddig tart:) Én azt mondanám, hogy búcsúzáskor ne adj még csókot. Így számunkra nagyobb a kísértés:) Bár ez kapcsolattól függ.
2013. máj. 13. 19:51
 9/14 anonim válasza:
Még 1 valami. De, ha azt a 3-4órát csak a barlangos részére értetted az úgy tuti nem nyerő, ha csak nem nagyon szereti a barlangot:)
2013. máj. 13. 19:52
 10/14 A kérdező kommentje:
dehogy adok csókot:D arcra puszit fogok, ennyire azért nem vagyok amatőr...
2013. máj. 13. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!