Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok? Első randira?
Azt tervezem hogy a lánnyal(19) elmegyek a Szemlő-hegyi barlangba Bp.-en, aztán pedig Margitszigetre sétálni. Szerintetek milyen első randi?
23/F
Húúú hát én nagyon oda lennék érte:D
Engem nem akarsz elvinni?:P
A lényeg, hogy dicsérd meg mindenképp hogyan nézünk ki és ne légy bunkó....
"A lényeg, hogy dicsérd meg mindenképp hogyan nézünk ki és ne légy bunkó...."
Akkor mindenképp nézzetek ki úgy, hogy meg kelljen dicsérni és ne adjatok okot a bunkóskodásra. :P
Nem tudom milyen előélete van a kapcsolatotoknak, de első randit azt mondanám, egyik is elég. Mi van, ha valami nem stimmel és elindulsz pár órás túrára?
Mindegy is, lényeg, hogy első randinak azt mondanám fél óra, max 1 óra. Ha nem jó, akkor el jobbra, ha pedig jó, megbeszélitek a következőt, ami már tudatosan jobb lesz, hiszen nem zsákbamacska. Az már lehet hosszabb.
A 3iknak szól!
Már bocs de, ha nem úgy néznénk ki akkor, minek akartok velünk találkozni? Ez szimplán illedelmesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!