Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldonteni, hogy most mi van. Bejovok neki vagy csak baratkozik?
Amikor a haverjai,vagy ő ment félre,akkor már valami olyasmit sejtettem,hogy szerintem bejössz neki ^^
Ne légy túl nyomulós ^^..Sok sikert,remélem összejöttök ^^
Nagyon szívesen ^^
(ment neked egy privát :D)
Egyértelmű,hogy bejössz neki:)Szurkolok!;D
Én is pont az osztálytársammal vagyok összejövő félben:P
ez egyértelmű hogy tetszel neki :D
ilyenek miatt meghogy nem jött vissza chatre... ismerjük az ilyen tesókat akik elfoglalják a gépet és nem adják vissza :D
szerintem azt éreznéd ha a rámenősséged miatt menekülne :D
sztem semmi ok az aggodalomra, csak nyugodtan,őszintén,hajráá :D
Belezúgtál teljesen:)
Amúgy nem is baj,ha nem 15 évesen veszted el...Én(aki szintén az o.társával van turbékolóban:D)16 vagyok,de még szűz vagyok.A társacskám is szűz.2 év barátság után jutottunk el erre a szintre.:) szombaton a haverunknál alszunk,de eszünkbe sem jutott,h *megtörténjen.Egész nap csak vele vagyok,mindent tud(a mindent szó szerint értem:D),én is róla.ő a 100% bizalom:)Amikor hozzámér néha a hideg kiráz(nem azért mert rossz)hanem mert belebizsergek abba,ha hozzámér:)Sokak szerint kicsit bunkó,de velem olyan aranyos.tudom ,hogy szeret.
És TE IS TUDOD ,hogy TÉGED IS SZERET.csak nem mered bevallani:P
A ferfiak NEM baratkoznak. Nalunk egy dolog szamit, és ez genetikailag kodolva van: minel tobb virágot beporozni. Genetikai anyagunak minel tobbszor tovabbadni.
Fekudj le vele, aztan meglatjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!