Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pont azokkal barátkozik akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pont azokkal barátkozik akik közé nem szívesen megyek, mégis ő kell nekem, hogy legyen akkor? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik nekem már jó ideje. De pont a azzokkal az emberekkel barátkozik akik nem az én társaságom. A fele a rokonom. De ők a gazdag rétegbe tartoznak. És apámat lenézik amiért ő nem lett pénzes. Igy nem igazán tudok velük jópoifizni.. Köszönünk és mizu de ennyi. A társaság másik részét pedig nem igazán ismerem. De nem az én korosztályom. Idősebben nálam. Én 22 vagyok a fiu 30. És hát persze a társaság amiben van 25 től 40ig. Igaz már sokat beszélgettünk és úgy vettem észre hogy akar tőle valamit de akkor én még fiatlanak gondoltam magam hozzá. Most már 22 évesen máshogy gondolkodom.nagyon tetszik nekem és nem tudom hogy közelitsem meg. igy lehet egyáltalán jövöje hogy kialakuljon valami amikor ilyenen a körülmények ? kicsit szomoru vagyok mert nem tudom mit tegyek..:(
2010. jan. 18. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nem lehet megszabni azt, hogy a párod kivel barátkozzon, de ettől függetlenül még jó lehet vele.

Az én pasimnak is sok olyan barátja van akiket nem szívlelek, így úgy intézem a dolgokat, hogy ne sűrűn találkozzak velük. Ha meg együtt vagyunk a barátokkal én nem nagyon beszélgetek. Szóval szerintem ez nem akadály.

2010. jan. 18. 20:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Megszabni eszem ágában sincs neki. hiszen azokkal barátkozik akikkel akar... gyerekes is lenn ha én akarnám neki megmondnai kivel beszélhet... :) csak aggaszt a helyzet:S és nem tudom egyáltalán hogy közelitsem meg őt:(
2010. jan. 18. 20:11
 3/3 anonim válasza:
Ismerős a helyzet voltam már ebben a cipőben de mint az előttem szoló úgy jártam el,hogy ne találkozak velük mivel szerettem a barátnőmet úgy tettem mintha kijönnék velük jópofiztam a kedvéért mert neki ez sokkat jelentet és ennyi kompromiszumot kell kötni és jó lesz mind2-tőknek.sztem beszélj vele,hogy tetszik neked és nem-e lehetne köztetek esetleg több mint barátság vagy egyelőre többet találkozatok beszélgesetek.szard le a barátait igaz te nem őket akkarod szeretni hanem a kiszemeltedet.Szőkekapítány 19/F
2010. jan. 21. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!