Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem? (fontos, a véleményetek, bővebben lent)
Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok,egy nagyon gazdag családnál dolgozom kertészként jelenleg.Van egy 20 éves lányuk aki nagyon tetszik,a baj az hogy én szegény családból származok,nem tudnám drága helyre elvinni,drága ajándékokat venni.és ahogy észre vettem neki ez fontos,barátai audi bmw-vl járnak.Rózsadombi közeg.Szerintetek mennyi esélyem lehet nála,elég kevés az önbizalmam.2013. máj. 19. 17:21
11/19 A kérdező kommentje:
de itt még nincs vége a történetnek,mert egyszer lefeküdtünk,visszagondolva neki csak unalomüzésre kelletem,de bennem ekkor alakult ki érzelem.és most derült ki hogy terhes,99% biztos hogy tőlem.Mire számíthatok ha a szülei tudtára jut?
2013. máj. 19. 17:37
12/19 Vizéli László válasza:
Ez már nagyon mesésen hangzik a végén.
13/19 anonim válasza:
10 Üres, hidrogénezett fejű, elkényeztetett ember. Ennél 100x jobbakat találsz..
14/19 anonim válasza:
Húúúú nagyon unatkozol látom.
FAKE
15/19 anonim válasza:
11 Itt te egy ilyen családba addig kellesz, mig a marionettfigura szerepét maradéktalanul betöltöd.Utána "intézkednek". Akár tőled, akár mástól terhes a csaj.Nem te vagy az első, és nem is te leszel az utolsó szegény kölök akit erre használnak.
16/19 A kérdező kommentje:
sajnos ez nem fake.tanácsokat várok nem hitetlenkedő emberek válaszait
2013. máj. 19. 18:17
17/19 anonim válasza:
Ha működik a kémia köztetek, akkor a lánynál lehet esélyed, ő beléd szerethet.
Az viszont biztos sajnos, hogy ha még ez be is következik, a szülők foggal-körömmel ellenezni fogják a kapcsolatot.
18/19 A kérdező kommentje:
semmi jelet nem ad rá hogy bejönnék neki,csak néha már ő is "csicskáztat" vigyem sétálni a kutyáját stb
2013. máj. 19. 18:30
19/19 anonim válasza:
18 Ember, hol marad a tartásod??????
Attól mert szegény vagy, még kéne lenni. Vigye le a kutyáját az akié. Ne hagyd már hogy igy viselkedjenek veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!