Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála? Lécci ez fontos!
Figyelt kérdés
Cigizik és lóg a suliból, anyám tanítja(és tudja, hogy az az én anyám)...emellett rohadt helyes és jófej, kedves és vicces!
Lécci ne csak igen-nem válaszokat adjatok, hanem ha lehet bővebben fejtsétek ki hogy miért igen, miért nem! Köszönöm!
2009. dec. 26. 08:28
1/10 anonim válasza:
De mi honnan tudjuk neked mi a benyomásod róla ? érzel valamit, vagy csak az, hogy most nagymenőnek akar tünni a cigizéssel meg a lógással a suliból. Neked kell eldönteni mit akarsz tenni.
2/10 anonim válasza:
-.- Olyan 11-12évesre tippellek...
Mégis honnan kéne tudnunk h bejössz-e neki? -.-
De elég cink hogy neked ez a legfontosabb h cigizik és lóg... mer mintha olyan k*rva nagy dolog lenne, de attól nem leszel menő -.-
Inkább menjél szépen vissza és játsszál a barbie babáiddal!
3/10 anonim válasza:
alapból ha csaj lennék nem kezdenék ilyen kis okos menő raj gyerekekkel.....
4/10 anonim válasza:
haggyátok... ha akarja úgy is összejönnek, jól megdugja párszor a kiscsávó aztán öröm és boldogság lesz mindkettőjüknek, utána meg jön vissza ide sírni, hogy csak arra kellett a srácnak... :D szép is az ifjú élet:D:D
5/10 anonim válasza:
Ha te is bele akarsz keveredni a "f@asza brigádba" cigi,pia,kábszer akkor hajrá...
6/10 A kérdező kommentje:
Kösz a leveleket, nem is értemmit akarok :@
Na mind1, azért kösz, és hát akkor elfelejtem!
2009. dec. 26. 20:34
7/10 A kérdező kommentje:
Am az első válaszolónak, hogy igen, mindig bezsergek, meg ráz a hideg ha látom őt!
2009. dec. 26. 20:35
8/10 anonim válasza:
én a helyedben próbálnám elfelejteni ...
am nekem már onnantól kezdve h cigizik nincs esélye...
9/10 anonim válasza:
utolsó: hány éves vagy? én nem cigizek..
15/f
10/10 A kérdező kommentje:
az utolsó levelet nem értem...
2010. jan. 4. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!