Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem? (fontos, a véleményetek, bővebben lent)
Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok,egy nagyon gazdag családnál dolgozom kertészként jelenleg.Van egy 20 éves lányuk aki nagyon tetszik,a baj az hogy én szegény családból származok,nem tudnám drága helyre elvinni,drága ajándékokat venni.és ahogy észre vettem neki ez fontos,barátai audi bmw-vl járnak.Rózsadombi közeg.Szerintetek mennyi esélyem lehet nála,elég kevés az önbizalmam.2013. máj. 19. 17:21
1/19 anonim válasza:
Lehetni lehet.Ha tökös férfiként viselkedsz
2/19 anonim válasza:
Hát ha kertészkedés közben nem fogod ki az aranyhalat aki teljesiti 3 kivánságod akkor valljuk be: nem sok...
4/19 anonim válasza:
de aranyos :))) mint a filmekben :)))
5/19 anonim válasza:
Ha 50 centis p*csöd van akkor ne a lánynál mókázzál hanem az anyját húzd meg, és a zseton hullik az öledbe utána mindörökké.
6/19 A kérdező kommentje:
igen csak mint írtam neki fontos a kocsi,meg az ilyen státusz szimbolumok.én nem palotába lakok hanem egy panelba,és kocsim sincs.meghát "csak" egy alkalmazott vagyok náluk
2013. máj. 19. 17:24
7/19 anonim válasza:
"ahogy észre vettem neki ez fontos,"
Ne kezdj az olyan emberrel akit elvakít a pénz, vagyon. Aki nem ismeri az értéket. Csak károd származna belőle, ha ilyen értékrendű emberrel kezdenél. Akár hogy néz ki külsőleg.
8/19 anonim válasza:
Ha egy elkényeztetett csaj akkor valóban semmi esélyed.Ha felfogja egy kicsit is a való élet dolgait akkor nem lesz gond.Bár ebben kételkedek
9/19 intrepid válasza:
Mint Szálasinak volt a Népbíróság előtt. Aztán egyszer unalomból megkóstolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!