Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ápolt, vagy sárga fogak? Lányok! Előny ha egy fiúnak fehérek a fogai, vagy nem igazán szempont? (Kép)
A képen nem a legszebb mosoly, de az enyém van.. Mit gondoltok róla?
Ti mennyire tartjátok fontosnak ezt a dolgot?
ne nyuszikázzatok már le, légyszi, egy pasi ne nyuszikázzon.
abban valóban igazatok van, hogy nem mindenkinek egyforma színű, de az ápolás alapvetően meglátszik. nekem sem hófehéren bújt ki a fogam, de ha sokat foglalkozom vele, nagyon szép az eredmény. egy ismerősöm mindig azt mondta, h neki alapból "csontszínű", nem fehér. és közben 1 nap egyszer rágózott fogmosás helyett.
de azért vannak fiúk, akik törődnek a fogaikkal, bár elég sok csókom hiúsult meg emiatt, mert nem tetszett a fűszeres lehelet. ezek viszont csókolnivaló ajkak, szép fogakkal.
#27.
Szerintem ha fényezni akarnám magam, akkor arccal együtt raktam volna ki a képet.
Tényleg nagyon odafigyelek a fogaimra, csak kíváncsi voltam erre és ennyi. Nem kell itt túlkomplikálni a dolgot, de ha neked erre van időd tessék. Nincs porblémám csajozás téren, ez tény, egyébként meg neten sohasem ismerkedem, de nem hiszem, hogy magyarázattal tartoznék neked.
Ha nem tetszik a tényállás, tudod merre van az exit :)
Te srác! Irigyellek! Gyönyörű szépek a fogaid..
Sajnos én mindig a fogakat nézem, annak ellenére, hogy nekem bűnronda..:/ Szóval előny!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!