Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ápolt, vagy sárga fogak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ápolt, vagy sárga fogak? Lányok! Előny ha egy fiúnak fehérek a fogai, vagy nem igazán szempont? (Kép)

Figyelt kérdés

A képen nem a legszebb mosoly, de az enyém van.. Mit gondoltok róla?

Ti mennyire tartjátok fontosnak ezt a dolgot?

[link]

2013. máj. 19. 16:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen fogorvosi megoldás,hogy fogfehérítés.Valaki hiába sikálja whiteninggel meg akármivel,sosem lesz neki egészen fehér.Ez is genetika vagy pénzkérdés.Akinek pénze van rá az kifehérítteti.
2013. máj. 19. 21:37
 22/33 anonim ***** válasza:

ne nyuszikázzatok már le, légyszi, egy pasi ne nyuszikázzon.

abban valóban igazatok van, hogy nem mindenkinek egyforma színű, de az ápolás alapvetően meglátszik. nekem sem hófehéren bújt ki a fogam, de ha sokat foglalkozom vele, nagyon szép az eredmény. egy ismerősöm mindig azt mondta, h neki alapból "csontszínű", nem fehér. és közben 1 nap egyszer rágózott fogmosás helyett.

de azért vannak fiúk, akik törődnek a fogaikkal, bár elég sok csókom hiúsult meg emiatt, mert nem tetszett a fűszeres lehelet. ezek viszont csókolnivaló ajkak, szép fogakkal.

2013. máj. 19. 22:58
 23/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen megnéznék egy hasonló fotót rólad, privátban küldd el ha gondolod. Én imádom, ha egy nő ad magára minden téren, de nálam az ápoltság valamiért a fogaknál kezdődik.
2013. máj. 19. 23:34
 24/33 anonim ***** válasza:
tehát nekem is fehér!
2013. máj. 20. 00:23
 25/33 A kérdező kommentje:
Tényleg az :)
2013. máj. 20. 00:24
 26/33 anonim válasza:
a fehér fog előny, de nem előírás
2013. máj. 22. 15:28
 27/33 anonim ***** válasza:
Szerintem meg,csak azért írtad ki a kérdést, h fényezzenek egy kicsit.Állítólag nagyon el vagy látva csajjal és semmi problémád nincs ilyen téren.Mégis, vadidegen emberek (általad már előre tudott) véleménye érdekel.De ráérsz.Vagy ennyire kell a megerősítés?
2013. jún. 18. 10:50
 28/33 A kérdező kommentje:

#27.

Szerintem ha fényezni akarnám magam, akkor arccal együtt raktam volna ki a képet.

Tényleg nagyon odafigyelek a fogaimra, csak kíváncsi voltam erre és ennyi. Nem kell itt túlkomplikálni a dolgot, de ha neked erre van időd tessék. Nincs porblémám csajozás téren, ez tény, egyébként meg neten sohasem ismerkedem, de nem hiszem, hogy magyarázattal tartoznék neked.

Ha nem tetszik a tényállás, tudod merre van az exit :)

2013. jún. 18. 11:29
 29/33 anonim ***** válasza:
Ha tele vagy lóvéval lehet barna fogad is.
2013. dec. 17. 15:31
 30/33 anonim válasza:

Te srác! Irigyellek! Gyönyörű szépek a fogaid..

Sajnos én mindig a fogakat nézem, annak ellenére, hogy nekem bűnronda..:/ Szóval előny!

2014. máj. 25. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!