Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem lesz sosem olyan lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz sosem olyan lány, aki elfogadna rossz fogakkal?

Figyelt kérdés
Vitaminhiányom van és jelenleg épp, hogy nem az utcára kerülünk, olyan szegények vagyunk nem, hogy még a fogaimra legyen pénz megkoronáztatni. Sziten semmi esély, hogy lesz félretehető pénzem a megcsináltatásukra, kéne kb. 500-800 ezer, hogy az egész szépen rendbe legyen téve, addig meg alig merek megszólalni is, nehogy lebukjak, nem, hogy még csajozzak, pedig tudom, hogy tetszettem már lányoknak, de nyílván ők nem tudhatták milyen rosszak a fogaim és jobb is ez így nem bírnám ki, ha megtudnák és kinevetnének meg elterjesztetnék az egész városban és mindenki engem csúfolna. Sajnos a mai lányokban elég sok a rossz indulat, tapasztaltam.

2013. febr. 15. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Rossz fogakkal esélyed nincs. Azt nem írtad hány éves vagy, de akár 1 év külföldi munkával összeszedheted a fogaid megcsináltatásának költségeit. Addig nem lesz nőd, míg normális fogaid nincsenek.:(
2013. febr. 15. 10:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Vedd fel a TB-vel a kapcsolatot, és ha hamarosan az utcára kerültök, előtte szüntessétek meg az internet előfizetést, mert az csak ketyegne tovább.
2013. febr. 15. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy hasonló lány talán :)
2013. febr. 15. 11:18
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
eleve minek kell csaj ha alig van pénzed? Sajnos 1 kapcsolat költségekkel jár. Szokták volt mondani hogy a barátnő a legdrágább r*banc.
2013. febr. 15. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Istenem, hogy itt mennyi a rosszindulatú ember. Nekem eléggé kuszák a fogaim, most megyek majd fogszabályzásra, de eddig nem volt gondom a fiúkkal. Sokan észre sem veszik.
2013. febr. 15. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:

"most megyek majd fogszabályzásra"

1) Te lány vagy

2) A kérdezőnek a fogkorona hiányzik és az nem ugyanaz, mintha fogszabályzás kellene csak

2013. febr. 15. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos az,hogy nincs esélyed, elég közelről ismerek egy olyan lányt,aki olyan fiúval jött össze, akinek elöl fent hiányzik vagy 3-4 foga.
2013. febr. 15. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az 500-800 ezer Ft erős túlzás.

Édesapámnak most csinálták meg,alul és felül teljesen koronát húztak rá,és szép lett.150 ezer Ft volt sztk-ban. Egészség pénztár is kifizeti,ha van rá lehetőséged :)

2013. febr. 15. 12:26
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Az Sztk-ban éppen olyan a minőség is sokszor, hogy enni sem lehet vele...
2013. febr. 15. 13:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Fifti-fifti,

édesapámnak jó orvos készítette,így szép lett.

2013. febr. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!