Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ápolt, vagy sárga fogak? Lányok! Előny ha egy fiúnak fehérek a fogai, vagy nem igazán szempont? (Kép)
Figyelt kérdés
A képen nem a legszebb mosoly, de az enyém van.. Mit gondoltok róla?
Ti mennyire tartjátok fontosnak ezt a dolgot?
2013. máj. 19. 16:51
11/33 anonim válasza:
helyes vagy! és tökjó, hogy erre figyelsz. a pasik 90 százalékát nem érdekli. én ezt mindig megnézem 1 ffiban! gyönyörűek a fogaid!!!!!!!
26Nő
12/33 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, köszönöm :)
2013. máj. 19. 17:49
13/33 anonim válasza:
90%-a nem foglalkozik vele? Szerintem elvagy varázsolva nyuszika. Van a fognak egy természetes színe és nem mindenki hófehér, sőt leginkább sárgás. Nem olyan sárga mint aki nem mossa hanem enyhén sárgás. Kicsit eltévedtél a százalékokkal. Mi van, ha azt mondom a nők százaléka se foglalkozik vele? Voltak nekem is barátnőim. Fogszabályzót viselők is és nem feltétlen ronda csaj, mert volt neki. Szóval azért a 90%-ot nagyon benézted szerintem.
14/33 anonim válasza:
Egy példát mondjak. A tesóm amikor felkell az első lépése a fogmosás és este is vagyis 2szer minimum. Ennek ellenére mégis sárgás a foga! Nem cigizik, de viszont kávézni szokot. Az nem mindegy mivel moss fogat az ember. A kérdezőnek se az amodent vagy valami olcsó hétköznapi fogkrémtől fehéredett ki. Az hogy valakinek sárgás a foga az nem jelenti, hogy ápolatlan! A természetes fog színe nem nagyon szokot hófehér lenni. Kérdezz meg egy fogorvost nyugodtan;)
15/33 A kérdező kommentje:
Ajánlom figyelmébe a ' crest 3d whitestrips ' terméket. Bár én nem használtam, nekem a szájvíz elég volt hogy kifehérítse :)
2013. máj. 19. 18:26
16/33 anonim válasza:
Sejtettem, hogy szájvíztől fehéredett, de milyen fogkrémet használsz?
17/33 A kérdező kommentje:
Egyszerű colgate. Bár most fogok venni max whitening-et, szerintem az jobb megoldás:)
2013. máj. 19. 18:49
18/33 anonim válasza:
Ha nem túl csúnyák a fogai, akkor nem számít, de mindenképpen előny, ha szépek. :) Főleg ha sokat mosolyog az illető.
19/33 anonim válasza:
Ja, azt kihagytam, h nagyon szépek a tiéid.:D
20/33 A kérdező kommentje:
Én pedig nagyon szépen köszönöm :D
2013. máj. 19. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!