Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy elég komplikált kérdésem, és segítségre van szükségem. Valakinek ötlete? (15/L)
Figyelt kérdés
9.-es vagyok, és van három problémám. Három fiú. Az első fiú P. Őt már a legelső napon kiszúrtam magamnak. Szerintem ő is engem, sőt, tuti, mert minden egyes alkalommal, amikor találkozunk, mélyen a szemembe néz, és mosolyog. Egyel fölöttem jár, még sosem beszélgettünk, de érzem, hogy lenne valami, ha "lehetne".. A másik fiú D. Ő az osztálytársam. Nagyon-nagyon helyes srác. Amikor nekik tesijük van, és mi, lányok kimegyünk megnézni a bénázásaikat (bocsxD), látom, hogy sokszor rámnéz, szerintem kíváncsi, hogy mikor nézem őt v. nemtom... És egyszer megvédett a szüleim előtt (!), amikor a suliról meg a jegyekről volt szó.... pedig nem is voltam akkor ott, amikor beszélgettek. A harmadik fiú M. Ő most végzős, és talán méég sokkal helyesebb mint a másik kettő együtt (ezt csak úgy írom..) Egy nap azt vettem észre, hogy figyel. Nem tudom, hogy vettem észre, és hogy reagáltam, de meglepett. Aztán más alkalmakkor is, állandóan engem nézett. Ez jól esik, de mindegyik fiú olyan megközelíthetetlen, és hát választanom kéne... nem játszhatok az érzésekkel. Hm..ez van. Ugye segítetek nekem? És abban is, hogy hogy közeledjek észrevétlenül, ha esetleg...:)2009. okt. 2. 19:50
11/17 anonim válasza:
Szerintem mindenkép azzal a sráccal próbálkozz aki a legjobban bejön, mert összejössz pl. a 10-es sráccal, de a végzős jobban tetszik, utána rossz lesz, mert mégis ő rá vágysz! Ha megkérdezhetem melyik hova jársz suliba?
17f
12/17 anonim válasza:
ops :) a *melyik* nem kell oda :)
13/17 anonim válasza:
Én a végzőst választanám. Már csak azért is mert ő érettebbnek kell lennie a másik kettőnél , elméletileg legalábbis:)
14/17 anonim válasza:
mondom hogy a 10.est válaszd!!!
15/17 A kérdező kommentje:
Arik vagytok! :D Sokat nevettem a válaszokat olvasva, és ezt nem sértésnek szántam. Az utolsó a tuti poén, hogy a 10.-est válaszd! :D Hát nem tudom. Még mindig tanácstalan vagyok. Ez persze nem a ti hibátok, hogy összekevertetek volna vagy ilyesmi... Egyszerűen csak döntésképtelen vagyok. Bár most, hogy ezeket a sorokat írom, kialakult egy halvány képzetem, lehet, hogy tudom, mit kellene tennem.. De ha addig is van valakinek még tanácsa, kérlek osszátok meg velem! Jah, és ment a pont! :D Köszikee!
2009. okt. 4. 18:04
16/17 anonim válasza:
Na es akkor mi lett (vagy inkabb KI lett) a dologbol? :)
17/17 A kérdező kommentje:
Hamarosan (remélem) egy negyedik, az Igazi :) (L)
2010. jan. 22. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!