Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a megoldás a plátói szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás a plátói szerelemre?

Figyelt kérdés

Most tudom, hogy fognak jönni az olyan beköpések, hogy kívülről nyalogatom a lekvárosüveget és szerezzem meg magamnak meg minden... Szóval előbb ismertetem a dolgot: arra, hogy összejöjjünk, konkrétan semmi esély. Még ha elmondanám neki, hogy szeretem és hiába szeretne akár ő is engem, akkor sem változna semmit a helyzet. Egyszerűen olyan a dolog, hogy teljesen reménytelen mindkettőnk szempontjából. Bár ő erről semmit sem tud.

Szóval a lényeg, hogy másfél éve szerelmes vagyok belé, méghozzá nagyon durván. Előtte teljesen laza fiú voltam, érdeklődtem más lányok iránt is, minden nap együtt lógtam a haverjaimmal, de aztán beleszerettem... Konkrétan meg sem ismertem és még most sem ismerem. Facebookon követem az életét állandóan, információim nagy része onnan van, meg azon kevés ismerősömtől, akik érintkeznek vele. A hangját is teljesen másmilyennek képzelem, amikor megszólal a közelemben, teljesen meglepődöm, hogy ilyen a hangja. Amúgy, meg teljesen leblokkolok, mikor a közelemben van, elvörösödik a fejem, nem tudok megszólalni... Nem telik el nap, hogy ne gondoljak rá, állandóan, minden szabad percemben ő jár a fejemben, mindig azon kapom magam, hogy azon gondolkodom, mit tennék, ha kapcsolatban lennénk, ha járnánk mi ketten. Vele kelek, vele fekszem... Mikor pár napig nem látom, úgy érzem, fel tudok lélegezni, de aztán újra megpillantom a suliban, újra látom, hogy milyen szép...

Szóval mivel tudom végre, kiverni a fejemből? (Kérlek ne süssétek el azt a poént, hogy verjem ki máshonnan XD) Próbálom feledni, de nem megy... Voltatok már szerelmesek így? Hogyan múlt el? Mennyi idő múlva?

Mindezek előtt én is hallottam a plátói szerelemről és én is értelmetlennek tartottam... de most, hogy belecsöppentem, rájöttem, az ember erről nem nagyon tehet...

2013. máj. 18. 21:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

"Még ha elmondanám neki, hogy szeretem és hiába szeretne akár ő is engem, akkor sem változna semmit a helyzet. Egyszerűen olyan a dolog, hogy teljesen reménytelen mindkettőnk szempontjából."

Megtennéd, hogy leírod, hogy ennek pontosan mi az oka?

2013. máj. 18. 21:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Itt van a gyakori kérdések kémikusa, majd ő válaszol!
2013. máj. 18. 21:19
 3/15 anonim ***** válasza:
ezzel semmit nem lehet csinálni ... verd ki máshonnan, igyál sokat mert naponta két liternyit irnak elö nyaranta ha jol emlékszem... Keress egy másik lányt és járj el dolgozni.
2013. máj. 18. 21:20
 4/15 anonim ***** válasza:
De ne vizet igyál!! Sör,stb..
2013. máj. 18. 21:21
 5/15 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? és miért vagy benne biztos hogy nem működne? ha nem lépsz sose derül ki és lehet, hogy egy életre megbánnád..
2013. máj. 18. 21:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Erre nincsen bevált gyógymód, csak az idő segíthet, meg ha talán kijárod majd a gimit és nem látod akkor elfelejted.
2013. máj. 18. 21:26
 7/15 anonim ***** válasza:

"amikor megszólal a közelemben, teljesen meglepődöm, hogy ilyen a hangja."

Hol kerül a közeledben?

2013. máj. 18. 21:27
 8/15 anonim ***** válasza:
velem is pont ez a helyzet... de én nem szeretném elfelejteni,inkább csak várom a csodát..hogy odajõn,vagy valami..:/ L
2013. máj. 18. 21:34
 9/15 anonim válasza:
ugyanez volt nekem kb fél évvel ezelőtt.. megbeszéltük, letisztáztuk, hogy csak barátok leszünk, egyre kevesebbet kommunikáltunk stb., elkezdtem más lányok fele is érdeklődni, és enyhült folyamatosan..
2013. máj. 18. 22:09
 10/15 anonim ***** válasza:

én voltam/vagyok úgy érzem sosem fog elmúlni :D de nem akarlak ezzel megijeszteni. egyén függő. és a leggyakrabban azért nem múlik el, mert valahol mélyen nem is igazán akarjuk. sokat segít ilyenkor az elhatározás.

és hajrá, szorítok neked, teljesen megértelek!

2013. máj. 18. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!