Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyok én ennyire a szerelemre, szeretetre, miért nem kaphatom meg ezt sosem a külsőm miatt?
1. ne rinyálj, nem férfias és nem jön be a lányoknak
2. ne legyél depi, inkább hiper jófej, akkor bárki szívesen barátkozik veled
3. ha tényleg ilyen csúnya vagy, menj el bőrgyógyászhoz, kozmetikushoz, ami csak kell...
4. járj rendszeresen gyúrni, az sosem árt
5. keress magadban annyi önbizalmat, hogy szarj azok fejére, akiknek nem tetszel
a változás elhatározás kérdése
sok sikert! ;D
Én nem tudok elképzelni randa pasit, már bocs.
Ápolatlant eltudok. Igénytelen eltudok. Nade rondát?
Egy jó fodrász, kozmetikus, esetleg bőrgyógyász, fogász...
És nem árt edzeni is, ha ennyire a béka feneke alatt van az önbizalmad.. Nem kell mutogatni az izmaidat, csak ne legyél se sovány, se duci. Sportos legyél. Ha ezek megvannak akkor nincs olyan előnytelen arcberendezés, ami ne válna jelentéktelenné. Legalábbis javarészt.
Szerintem te is olyan lehetsz, aki elvan a reménykedéseivel, várja a csodát, a sült galambot, közben pedig jajveszékelve csóválja a buksiját, hogy gonosz a világ, senki sem érti meg, senki sem szereti.. Ilyen hozzáállással így is marad. Amúgy pedig, az ilyen emberek sosem mernék megölni magukat. Tehetetlen!!!
Nem mindegy,hogy valakinek szeretet kell,vagy szerelem.
De egy pina sem teszi a boldogtalant boldoggá.Ahhoz az életeddel kell elégedettnek lenni,hogy boldog is lehess.
Folyamatosan próbálkozom a lányoknál épp ezért visel meg, ha ti is napi szinten kapnátok a puffokat, nektek is elmenne a maradék erőtök és önbizalmatok is...
Az meg mióta baj, ha egy fiú vékony és nem izmos vagy kövér, nehogy már az legyen a baja a lányoknak, hogy sovány vagyok, inkább örüljenek neki, hogy nem vagyok elhízva. Na, de úgy látszik felesleges is írnom, úgysem kellek én senkinek sem. :(
"Szomorú, hogy ma már az ismerkedés ennyire a külsőre megy"
Ez engem is marhára felháborít hogy ismerkedésnél csak a külső a lényeg de az baromira nem számít ha a srác rendes,szeretetre vágyis stb (sőt az már hátránynak számít) miközben a bunkó érzéketlen bájgúnárok sikeresek a nőknél
DE
Vannak olyan lányok akikre ez nem vonatkozik,igaz ahhoz képest kevesen,de léteznek,csak neked sem a szép csajok között kéne válogatnod ha ennyire rondának tartod magad,de ha annyira ők kellenek akkor a külsődön változtatnod kell és az egész felfogásodon
Pl: Ismerkedésnél ne gyere azzal hogy mennyire szar ember vagy stb az taszítja a legtöbb nőt...más frizurával lehet bejönnél a csajoknak,ki tudja...de ha itt panaszkodsz folyton akkor semmi sem fog változni,senki sem fog megszánni téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!