Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vágyok én ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyok én ennyire a szerelemre, szeretetre, miért nem kaphatom meg ezt sosem a külsőm miatt?

Figyelt kérdés
Tény, hogy ronda vagyok, nagyon kevés lánynak tetszem, de ők is általában messze élnek tőlem. A legtöbbb lány megaláz, kigúnyol a külsőm miatt csak, így érthető mód kerülöm a lányokkal való kommunikációt is, így csak fiú haverjaom, barátaim vannak, bár nehéz is lenne lányokkal barátkozni, ha egyből letiltatnak meg nyominak neveznek, ha meglátják a képemet. Szomorú, hogy ma már az ismerkedés ennyire a külsőre megy, pedig haverkodni is lehet nem csak egybőj járni, attól még, hogy ismerkedünk. Úgy látszik a lányok ilyen szívtelenek, kegyetlenül elutasítják a csúnya fiúkkal való kapcsolat mindnen formáját, de emiatt már nekem sincs kedvem kezdeményezni sem náluk, úgyis elutasítanak meg kigúnyolnak, ahogy eddig is. Közben a legrosszabb, hogy naponta álmodozom arról, hogy megcsókolok egy lányt vagy csak magamhoz ölelek, rohadtul fáj, hogy ez sosem válhat valóra, mert a külsőm miatt tőlem minden lány undorodik csak. Úgy látszik mindenféle fiú jobban tetszik nekik csa ne én legyek, én vagyok a világ legrondább fiúja, a kutyának sem kellek. Lehet meg is ölöm magam, gyakran gondolkozom az öngyilkosságon mostanság, ha már mindneki így elutasít és ellenem van a külsőm miatt is, így nincs értelme élnem. :'(
2013. márc. 28. 00:43
 1/9 panini ***** válasza:
Szedd össze magad ember. Ha valami nem tetszik, változtass rajta, tegyél érte. Akarni is kell, nem csak nyígni meg siránkozni. Legyen önbizalmad, és ne foglalkozz olyan emberekkel akik nem értékelnek téged.Ez a titok. HAJRÁ!
2013. márc. 28. 00:45
 2/9 anonim ***** válasza:

1. ne rinyálj, nem férfias és nem jön be a lányoknak

2. ne legyél depi, inkább hiper jófej, akkor bárki szívesen barátkozik veled

3. ha tényleg ilyen csúnya vagy, menj el bőrgyógyászhoz, kozmetikushoz, ami csak kell...

4. járj rendszeresen gyúrni, az sosem árt

5. keress magadban annyi önbizalmat, hogy szarj azok fejére, akiknek nem tetszel

a változás elhatározás kérdése

sok sikert! ;D

2013. márc. 28. 00:48
 3/9 Christian Death ***** válasza:
Fizess be valami jó álarcos szexbuliba..
2013. márc. 28. 00:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Én nem tudok elképzelni randa pasit, már bocs.

Ápolatlant eltudok. Igénytelen eltudok. Nade rondát?

Egy jó fodrász, kozmetikus, esetleg bőrgyógyász, fogász...

És nem árt edzeni is, ha ennyire a béka feneke alatt van az önbizalmad.. Nem kell mutogatni az izmaidat, csak ne legyél se sovány, se duci. Sportos legyél. Ha ezek megvannak akkor nincs olyan előnytelen arcberendezés, ami ne válna jelentéktelenné. Legalábbis javarészt.

Szerintem te is olyan lehetsz, aki elvan a reménykedéseivel, várja a csodát, a sült galambot, közben pedig jajveszékelve csóválja a buksiját, hogy gonosz a világ, senki sem érti meg, senki sem szereti.. Ilyen hozzáállással így is marad. Amúgy pedig, az ilyen emberek sosem mernék megölni magukat. Tehetetlen!!!

2013. márc. 28. 00:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy,hogy valakinek szeretet kell,vagy szerelem.

De egy pina sem teszi a boldogtalant boldoggá.Ahhoz az életeddel kell elégedettnek lenni,hogy boldog is lehess.

2013. márc. 28. 01:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Folyamatosan próbálkozom a lányoknál épp ezért visel meg, ha ti is napi szinten kapnátok a puffokat, nektek is elmenne a maradék erőtök és önbizalmatok is...

Az meg mióta baj, ha egy fiú vékony és nem izmos vagy kövér, nehogy már az legyen a baja a lányoknak, hogy sovány vagyok, inkább örüljenek neki, hogy nem vagyok elhízva. Na, de úgy látszik felesleges is írnom, úgysem kellek én senkinek sem. :(

2013. márc. 28. 01:25
 7/9 Christian Death ***** válasza:
Magányos embereknek ajánlani szoktam egy nagyobb testu kutyat nem bánod meg sokmindenre kapható.
2013. márc. 28. 01:31
 8/9 anonim ***** válasza:

"Szomorú, hogy ma már az ismerkedés ennyire a külsőre megy"

Ez engem is marhára felháborít hogy ismerkedésnél csak a külső a lényeg de az baromira nem számít ha a srác rendes,szeretetre vágyis stb (sőt az már hátránynak számít) miközben a bunkó érzéketlen bájgúnárok sikeresek a nőknél

DE

Vannak olyan lányok akikre ez nem vonatkozik,igaz ahhoz képest kevesen,de léteznek,csak neked sem a szép csajok között kéne válogatnod ha ennyire rondának tartod magad,de ha annyira ők kellenek akkor a külsődön változtatnod kell és az egész felfogásodon

Pl: Ismerkedésnél ne gyere azzal hogy mennyire szar ember vagy stb az taszítja a legtöbb nőt...más frizurával lehet bejönnél a csajoknak,ki tudja...de ha itt panaszkodsz folyton akkor semmi sem fog változni,senki sem fog megszánni téged

2013. márc. 28. 02:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kiölni magadból ezt a vágyat, és próbálj beletörődni, hogy soha sem lesz senkid, ha ronda vagy. Igazából ezt azok nem is képesek felfogni, akik nem születtek rondának. Sokan hiszik, hogy ha a ronda emberek változtatnának magukon, akkor minden rendbe jönne. Na, tapasztalatból írom, hogy ez nem így van. Én egy időben rengeteg mindent tettem azért, hogy normálisan nézzek ki. Ennek ellenére semmi sem jött össze. Persze a GYK-s nagyokosok megmondták, hogy azért, mert akkor meg nem önmagam voltam. Na, de gondolom érted a lényeget: Ha ronda vagy azért nem kellesz, ha meg teszel valamit azért, hogy jobban néz ki (ettől függetlenül felhívom a figyelmed, hogy ha olyan az arcberendezkedésed, még mindig ronda maradsz), akkor meg nem önmagadat adod. Szóval a legjobb az, ha beletörődsz, hogy sosem lesz senkid. Azonban egy valamiben tévedsz: biztos, hogy nem te vagy a világ legrondább fiúja, mert amennyire undorító, ocsmány, ronda, csúf kinézetem van, ezt a címet én birtoklom. De nálam olyan durva ez, hogy ha végigmegyek az utcán, aki rám néz, kiül az arcára az undor. Az öngyilkosságon én is sokat gondolkoztam már, mivel az egyedül i életnek tulajdonképpen nincs sok értelme (ezt úgy értsd, hogy nem csak barátnőm nem volt soha, de barátaim, sőt haverjaim sincsenek). Viszont gondold át, milyen pozitív értékeid vannak (nekem azért ez is akad bőven, bár ez mind belső érték, a külsőm tényleg olyan, mintha egy vak és parkinson kóros sebész rakta volna össze a kukában talált maradékokból), és keresd meg azokat a célokat, amiket képes vagy véghezvinni vele.
2013. márc. 28. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!