Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki adjon tanácsot?! 13/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adjon tanácsot?! 13/l

Figyelt kérdés
Elhívott randira az a fiú, akivel egy hete járunk. Szerintem holnap meg fog csókolni. Valami jó tanács? Mit kell csinálni a számmal? Sima csóknál a nyelvet is kell használni? Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2013. máj. 16. 21:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy fiatalok vagyunk, de attól még szeretjük egymást!

Az nem korai, amikot valaki 10 évesen csókolózik egy hülye játék kedvéért? Az nem korai, hogy 13 évesek ott riszálják magukat a diszkóba és lefekszenek mindenkivel? Ezek a mai tinik, nem egy osztálytársam csinálja ezt! (A fentieket)

Akinek meg ez nem tetszik, az legyenszíves ne válaszoljon, mert nem vagyok kíváncsi az ilyenekre... TISZTELET A KIVÉTELNEK!

2013. máj. 16. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Most meg akarod magyarázni, hogy te 13 éves létedre "érett" vagy.?
2013. máj. 16. 21:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne piszkáljátok már! 13 évesen már lehet csókolózni, kézen fogva sétálni meg ilyen kis romantikus dolgokat.

A lényeg az, hogy ne akarjatok még szexelni, megházasodni, gyerekeket, stb. :)

2013. máj. 16. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy normális ember.
2013. máj. 16. 21:53
 15/17 Szpirit ***** válasza:
60%

Nem értem ezzel mi a baj? A f.szom ki van azokkal akik osztják az észt! Nézzétek meg mi megy a moziba meg a tévébe! Annyira megy a fejükbe minden hogy ilyenek lesznek, de ez nem baj ez a fejlődés ugyanez történt 1000 és 100 éve is, és most is! Darwint is hülyének nézték mostanába istenítik. Ezzel nincs baj a jövő generációnak lehet ez lesz a természetes vagy lehet hogy tanulnak belőle. Lehet hogy ez a ti értékrendeteknek bűn de nekünk nem! A jó magyar mondás tartja: 'Megszoksz vagy k!rva gyorsan menj a p!csába'!

A kérdésre válaszolva pedig magától fog jönni amikor megtörténik érezni fogod majd mit csinálj.

2013. máj. 16. 23:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg unalmas , hogy itt minden 13-14 éves lány be van oltva, ha randival, esetleg csókkal kapcsolatos kérdést kérdez... Felnőtt huszon- és harmincévesek akiktől ezt kapják , ne mondjátok, hogy ti 16-17 évesen csókolóztatok először, és 13 évesen csak barbiztatok meg legóztatok:DD Én 17 vagyok és én is 13 évesen csókolóztam először, és lám, még szűz vagyok:D És ez a lány tényleg értelmesnek tűnik, úgyhogy sok sikert kívánok, esetleg ha már meg is történt..:)
2013. máj. 17. 22:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Fruzsi, te vagy az?
2013. júl. 24. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!