Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, ti nálatok is az van, hogy csak az ilyen lányok rendesek, kedvesek veletek, vesznek emberszámba vagy csak nálam van ez?
Figyelt kérdés
Akik csúnyák, egy fiú sem veszi őket észre és emiatt kedvesek, jóságosak, illetve az átlagos vagy szép lányok, de akik magukat csúnyának tartják, önbizalomhiányosak, önértékelési zavaruk van.2013. máj. 16. 16:06
1/8 anonim válasza:
En a csúnya lányokat szeretem.De ok is leszarnak.En csak átlagos vagyok :(
2/8 anonim válasza:
Nem sok lányt ismerek, akit csúnyának lehetne nevezni. Ő sem az, max csak igénytelen.
A dolgokon nem szépít, hiába vagyok átlagos, eddig hozzám hasonlóan átlagos, értelmes nővel sem volt szerencsém.
3/8 anonim válasza:
Én igyekszem mindenkivel kedves lenni, és az is vagyok, csak sajnos sokan azt hiszik, hogy aki kedves, az naiv, és ki lehet használni... hát engem nem... és azután meg hiába vagyok kedves, meg jó indulatú, ha ettől megutálnak...
4/8 Dreed válasza:
Nálam ma jött el a pillanat,hogy mindegyik bek@phatja,sz@rok az egészre most már,jópofizással semmire nem megy az ember. :D
6/8 anonim válasza:
Hiába kedves az ember, mert sokak bunkónak tartanak, ha visszautasítom őket, pedig nem fogom megcsalni a barátomat. :D
Ne csodáld, hogy sokan bunkók, ha szépnek tartják magukat, mert azt hiszik, övék a világ, és hogy nekik mindent szabad.
(A hangsúly a 'sokak' szón van, tehát nem mindenki.)
7/8 anonim válasza:
Nálam nem függ a kinézettől, hogy kivel hogyan viselkedem. Nem szoktak kedvesnek mondani, mert nem olyan az alap stílusom, inkább az "egyenes", "korrekt", "rendes" jelzőkkel szoktak illetni. Senkinek nem akarok rosszat, viszont egy fiúnak sem fogom nyájasan istápolgatni a lelkét, és megszánni egy kis hízelgéssel, hanem megmondom a véleményem, és próbálok segíteni az egyenes beszéd által. Csakhogy sok magadfajta már ezt is ridegségnek/gonoszságnak érzékeli, de erről nem én tehetek.
8/8 anonim válasza:
ööö jah általában csak ők kedvesek, de van kivétel is
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!