Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják sokan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan, hogy a molett nők kedvesek?

Figyelt kérdés
Szerintem inkább tele vannak komplexusokkal, ezáltal vagy nyomulósak vagy szóba sem állnak senkivel. Nektek más tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
2013. febr. 13. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Én sajnos olyan molett nőkkel találkoztam akik nem akartak leszállni rólam.Bunkók és gonoszak voltak.
2013. febr. 13. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Föleg Valentin nap elött valami jot rájuk is kell mondani.(Azt nem mondhatják, hogy olyan szépek!)
2013. febr. 13. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én találkoztam már olyan nővel akire igaz hogy kedves és molett,de olyannal is aki molett és bunkó.Emberfüggő.Bunkó embereket ki nem állhatom,de ha valaki molett és bunkó az egyfajta védekezés lehet a támadással szemben,sajnos már inkább a bunkóság jellemző.
2013. febr. 13. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak kedves, mosolygós, jó humorú, közvetlen molett nőket ismerek, pedig nem kevés ilyen ismerősöm van. Ezért bennem is inkább ez a kép él róluk. De biztos vannak megkeseredett, rosszindulatú ducik is, csak velük szerencsére még nemigen hozott össze a sors. A kedvesség sem egyenes, sem fordított arányban nem áll a kilók számával.
2013. febr. 13. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem is ez volt a képzetem róluk, hogy kedvesek, aranyosak, ehhez képest akiket megismertem azok bunkó, primitív, rossz szándékú p*csák voltak szerencsére nem én jártam egyikkel sem hanem haverom, mondjuk ő sem sokáig. Ettől még persze vannak köztük aranyosak.
2013. febr. 13. 19:25
 6/6 anonim válasza:
ez emberfüggő szerintem, és többi válaszoló, akik azt írták hogy bunkók stb... Azért gondolkozzatok hogy egy vékony lány nem lehet bunkó? Most komolyan szerintetek amiatt volak bunkók mert moloettek voltak?...
2013. febr. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!