Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt sokan, hogy a csajozásra születni kell?
De meglehet! Én is úgy tanultam :-P
Aki lusta és béna még megtanulni is, az takaródzik csak ezzel ... :-P
3-as vagyok.
Csajozásra születtem. Imádtak, rámosolyogtak, integettek, simogattak, babusgattak. De szép is volt. Dehát csak egyszer lehet az ember csecsemő.☺
Dehogynem lehet megtanulni. Ahogy a csajoknak a pasizást is. (Én például már felnőttként tanultam meg, előtte rám se néztek, azóta meg mindig van udvarlóm :) )
Csak ugye könnyebb azt mondani, hogy ez egy megváltoztathatatlan adottság, mint dolgozni rajta.
En azert mondom, mert semmi kedvem a sirankozo gyökereknek tanacsokat adni, akik ugysem hajlandoak valtoztatni magukon...
A sirankozo gyökerek meg kifogasnak hasznaljal, mert ugysem hajlandoak valtoztatni magukon ;)
Kavalier:
Tehát te jó vagy a csajozásban?
Akkor elárulnád kérlek szépen hogy mi a titok? :) Mert sokan kiváncsiak rá sztem egész biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!