Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt sokan, hogy a csajozásra születni kell?

Figyelt kérdés
Miért, ez olyan dolog amit nem lehet megtanulni?
2013. febr. 11. 13:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

De meglehet! Én is úgy tanultam :-P

Aki lusta és béna még megtanulni is, az takaródzik csak ezzel ... :-P

2013. febr. 11. 13:11
 2/21 anonim ***** válasza:
Akinek nincs hozzá kitartása (ami valszeg öröklött tulajdonság), annak képtelenség megtanulni. Születni kell rá.
2013. febr. 11. 13:11
 3/21 anonim ***** válasza:
Születni kell rá. Én már az első 10 percben a melleken lógtam.☺
2013. febr. 11. 13:13
 4/21 anonim ***** válasza:
A 3-ashoz annyit hozzáfűznék, hogy ez nem hülyeség... Én császárral születtem, sosem szoptattak (csak az élet), mindig csak üvegből kaptam az anyatejet (ami mellesleg nem anyámé volt), szóval ez lehet hiba.
2013. febr. 11. 13:18
 5/21 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Csajozásra születtem. Imádtak, rámosolyogtak, integettek, simogattak, babusgattak. De szép is volt. Dehát csak egyszer lehet az ember csecsemő.☺

2013. febr. 11. 13:21
 6/21 anonim ***** válasza:
xD
2013. febr. 11. 13:22
 7/21 anonim ***** válasza:

Dehogynem lehet megtanulni. Ahogy a csajoknak a pasizást is. (Én például már felnőttként tanultam meg, előtte rám se néztek, azóta meg mindig van udvarlóm :) )

Csak ugye könnyebb azt mondani, hogy ez egy megváltoztathatatlan adottság, mint dolgozni rajta.

2013. febr. 11. 13:25
 8/21 anonim ***** válasza:
30%

En azert mondom, mert semmi kedvem a sirankozo gyökereknek tanacsokat adni, akik ugysem hajlandoak valtoztatni magukon...

A sirankozo gyökerek meg kifogasnak hasznaljal, mert ugysem hajlandoak valtoztatni magukon ;)

2013. febr. 11. 13:32
 9/21 A kérdező kommentje:

Kavalier:

Tehát te jó vagy a csajozásban?

Akkor elárulnád kérlek szépen hogy mi a titok? :) Mert sokan kiváncsiak rá sztem egész biztos.

2013. febr. 11. 13:45
 10/21 anonim ***** válasza:
60%
Mert a csajozáshoz jóképűnek és magasnak kell lenni, arra pedig valóban születni kell.
2013. febr. 11. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!