Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt sokan, hogy a csajozásra születni kell?

Figyelt kérdés
Miért, ez olyan dolog amit nem lehet megtanulni?
2013. febr. 11. 13:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: az teljesen biztos hogy ez nagy előny, viszont én az érzékre értettem

Hogy valakinek érzékkel kell születni ahhoz, hogy igazából menjen és ne csak szerencsétlenkedjen. Úgy ahogy pld Mozart olyan zenei érzékkel született, hogy már 3 évesen zenét komponált. Erre értettem.

2013. febr. 11. 13:53
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Semmi köze a csajozáshoz annak, hogy mennyire vagy jóképű, vagy magas ... ez ismét csak a lúzerek kifogása :-P Egyszerűbb külsőségekre fogni az önbizalom hiányos bénázást ...
2013. febr. 11. 14:14
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
A Mozartos példára: ha nem gyakorolt volna a tehetsége mellé sz.rásig, semmire se ment volna vele. Van, aki támogató környezetben nő fel, alapból extrovertált, esetleg még jól is néz ki, de ha az adottságait nem használja ki, ez mind nem ér semmit. Míg egy kevésbé jó adottságokkal rendelkező, de kitartó és céltudatos ember nála 1000x többre viheti, ha beleteszi a munkát nyavalygás helyett.
2013. febr. 11. 15:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez van amikor igaz, van amikor nem. Ha semmilyen veleszületett adottságod nincs vmihez, akkor gyakorolhatod akármeddig, akkor se lesznek komolyabb sikereid benne. Ez ugyanúgy igaz a zenére, mint a csajozásra.
2013. febr. 11. 15:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Zenében oké, nulla természetes adottsággal nem lesz valaki zenészlegenda, akire évszázadokig emlékeznek, még emberfeletti gyakorlással sem.

De a csajozásban mi számít komolyabb sikernek? 1000 db modell helyett csak 500-at dug meg valaki? Egye-fene... :D A csajozás nem olyan dolog, mint a zenélés, nagyrészt ösztönös, csak ezeket a magunk elé állított korlátokat kell lerombolni és rengeteg tapasztalatot szerezni. Meg pluszban vannak bizonyos alapelvek, amiket érdemes betartani és kb. ennyi.

2013. febr. 11. 16:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Komolyabb siker alatt azt értem, ha vkibe beleszeret egy lány/nő. Márpedig aki csúnyának és alacsonynak születik, annak erre semmi esélye, bárhogyan és bármeddig is próbálkozik.
2013. febr. 11. 16:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Csúnya és alacsony pasit is láttam már szép nő mellett.
2013. febr. 11. 16:35
 18/21 anonim ***** válasza:

" ha vkibe beleszeret egy lány/nő"

Az nem a "csajozás" kategória :-P Csajozás, hogy kapcsolatokat létesítek, dugok, felszedem, megfektetem, stb.

A szerelem az más ... az jön és mindenkinek megvan a párja ...

2013. febr. 11. 16:59
 19/21 A kérdező kommentje:
Ja én is osztom a véleményetek. Csak azok papolnak arról hogy nem kell adottság hozzá, akiknek alapból működött már 13 éves korukban is. Meg persze azok nagydumások akik ebből pénzt akarnak csinálni és össze vissza szédítik az ember fejét hogy így kell meg úgy kell. Hát lófaszt kell, ne papoljatok, nektek ment alapból és kioktattok olyanokat akikben ez nincs benne? Kioktatod azt is aki 140 cm-el született, hogy ha nagyon keményen edz és nem keresi a kifogásokat, akkor egy szép nap az NBA -ben O Nealt le fogja zsákolni? Ne beszéljetek már. Csak az nem tudja elképzelni, hogy valakinek nem működik, akinek könnyen megy a dolog.
2013. febr. 12. 00:31
 20/21 A kérdező kommentje:
Például ott van a netes ismerkedés. Csak nagyon ritkán válaszolnak 2, 3 -nál többször társkereső oldalakon.Pedig rengeteg időt bele fektettem. Azt mondod minden gyakorlás kérdése? Két év alatt rengeteget írtam, sokat törtem a fejem. Különféléket, kipróbáltam mindent, ami szerintem a lehető legszellemesebb volt. Még sincs eredmény. Hát mi a fene az oka? Meg volt a hozzáállás, a motiváció, a tehetségem maximumát kihoztam magamból pedig, hogy lehet hogy nincs siker?
2013. febr. 12. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!