Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal lányok, ha nem jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok, ha nem jó nektek se facebookon, se a városban, ha leszólítalak titeket, akkor mégis hol ismerkedhetnétek meg egy nem alfahím, nem is helyes, de érzelmes, kedves fiúval?

Figyelt kérdés
Utálok bulizni is, ott csak felszínes, buta csajok vannak, ők is csak lekoptatttak eddig.
2013. máj. 16. 15:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Könyvtár. :)
2013. máj. 16. 15:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Persze, mondok példát. Például volt olyan, hogy nyaraláskor este lementem a Balaton-partra rágyújtani és odajött a fiú tüzet kérni. Jól elbeszélgettünk, néhány óra után pedig szívesen adtam meg a számom.

Vagy például volt olyan, hogy könyvtárban tanultam és az asztalnál ülő fiú megkért, hogy vigyázzak a könyveire, amíg kiszalad a boltba, cserébe hozzon-e nekem valamit.

Vagy például újságosnál dolgoztam, volt aki minden nap jött és beszélgettünk pár szót, néhány hét után hívott csak randira.

Volt, hogy vaterán vettem tőle valamit, úgy ismerkedtünk meg.

Volt, hogy egy barkácsboltban ajánlotta fel a segítségét, amikor kétségbeesetten álltam a csavarok előtt.

Tényleg kismillió módja van az ismerkedésnek. És ezek közül kb. a legbénább az, hogy odamész valakihez és elkéred a számát.

2013. máj. 16. 15:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy alfahím, nem is vagy helyes ,de érzelmes kedves vagy, akkor teljesen felesleges bárhol is ismerkedni. Mindig fognak kifogást találni,hogy most miért nem akarnak ismerkedni pl: "Nem rég szakítottam a barátommal, időre van szűkségem bocsi". Aztán két nap múlva ugyanezt a csajt fogod látni az utcán kézen fogva sétálni az alfahím bikájával. Kb. ennyit a nőkről.
2013. máj. 16. 16:09
 14/17 anonim ***** válasza:

88% és 81% azt ugye tudjátok, hol téves az elmélet?

Ha valaki úgy jön oda, hogy rögtön kapcsolatot akar, naná hogy nyomulós és nem szimpatikus. Ellenben ha valaki csak beszélget, és felveti hogy ez jó volt, megismételhetnénk, az szimpatikus.

Az elsőről ugyanis az süt, hogy görcsösen barátnőt akartok, de rögtön, mindegy is, ki az. Ez ijesztő. A másodikkal meg szimplán jól érzi magát az ember. És ha netán mégis azt mondaná a csaj, hogy nem akar kapcsolatot, nézhettek nagyot, hogy "ki beszélt itt kapcsolatról?" És már meg is van a száma.

Jó, persze beszélhetek, csak a kifogás van mindig, úgyse fogadjátok meg, pedig legalább átgondolni érdemes volna.

2013. máj. 16. 16:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy milyen szándékkal megyek oda, ha csak egy szimpla beszélgetésre, akkor is elhajtanak. Úgyhogy oda se megyek.
2013. máj. 16. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Tele van ez az oldal ilyen kérdésekkel.. Ugyan ki adhatna tanácsot? Oldd meg,tapasztald.. csak te tudod,mik a hobbijaid és merre fordulsz meg. Valószínűleg ott kell próbálkoznod,nem ezen az oldalon fog pattanni az isteni szikra,elhiheted..
2013. máj. 17. 00:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha egy srác odamegy egy lányhoz, akkor mindenképpen valamiféle kapcsolatot, kontaktot akar létesíteni. Lehet, hogy nem lesz belőle komoly kapcsolat, csupán egy laza, de az akkor is kapcsolat. Nem azért megyek én sem oda egy lányhoz, mert éppen olyanom van és valakivel beszélgetni akarok. Kimondva, kimondatlanul kapcsolat céljából. Csak hát mint mondtam, lányoknak mindig van valami "kifogásuk".
2013. máj. 17. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!