Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelenthet? Pusztán szórako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet? Pusztán szórakozott?

Figyelt kérdés

Iskolába menet 1 körübelül 15-16 éves idegen lány 1szer odakiabált nekem hogy Szerelmem! (pusztán szórakozásból) nevettünk 1-et aztán búcsút intettünk és elmentünk a dolgunkra.

Ha pont velem szórakozott így meg nevettünk is az idegen lánnyal jelentheti hogy úgymond jól nézek ki? XD kissé zavaros a kérdés... de akkor arra hogy hogy juthat eszébe ilyesmi? :D ha nem világos jelezzétek ha válaszolnátok igyekszem korrigálni :D

16/f

2009. okt. 1. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet,hogy fogadásból tette?

Ha nekem tetszenél,akkor tuti,hogy elöbb vágatnám le a bal karom,mint hogy utánad kiabáljam,hogy Szerelmem.ÁÁÁ,szénné égnék :) De lehet,hogy ő ennyire bátor és kimondta. :) Minden elképzelhető :D

2009. okt. 1. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy annak a csajnak bejössz! Ezáltal azt is, hogy jól nézel ki.

Én először akkor mondtam ki, hogy jól nézek ki, mikor már olyan lányoknak is tetszettem, akikről azelőtt csak álmodoztam!

2009. okt. 1. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:

áhh :D

az első válaszolónak van igaza. egy csaj aki télleg szerelmes beléd, az nem ordibál ilyet. két lehetőség van

1) fogadásból csinálta (vagy mert felcukkolták hogy ugyse meri)

2) kellemetlen helyzetbe akart hozni téged hogy a barátnőivel kinevethessen (arra várt hogy egyből rácuppansz és lesz mint nevetni, de jól reagáltad le)

2009. okt. 1. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nem tudom, ki vagy hogy kiértékeld a válaszainkat! Én azt írtam hogy bejön a csajnak, nem azt hogy szerelmes belé! Nálam a kettő mást jelent! Ahelyett hogy értelmes választ adnál, pálcát törsz mások feje fölött, és paráztatod a kérdezőt. Kapj Te is ilyen jó tanácsot, ha kérdezel!
2009. okt. 2. 11:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát először látott ezért kétlem hogy szerelmes lenne :D de úgymond az érdekel mi vihette rá? ha jól nézek ki az engem kellemesen érint :D:D
2009. okt. 2. 15:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy a barátnője ezután lehülyézte a kiabálót :)
2009. okt. 2. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:
leírtam a két lehetőséget, ennél többet nem tehetek
2009. okt. 3. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!