Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet belőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet belőle valami vagy csak szórakozott?

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy rendezvény illetve egy verseny, ahol más szakágak sportolói is megjelentek, mint nézők. És van egy helyes, fiatal versenyző is, akit már régen "kinéztem".

Szóval találkoztunk, csináltunk pár közös képet és egész nap együtt voltunk, még este is ott volt velem.

Smároltunk is...

De nem tudom, hogy ezt mennyire vehetem komolyan, mert a sportág "rallyongói" körében ő egy nagyon híres ember és nagyon sokan szurkolnak neki.

Elkérte a számom is és azóta beszéltünk is.

Szerintetek mennyire élhetem bele magam?

Jahh majd el felejtettem: én 17, ő 22

2010. ápr. 6. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát várd meg mit lép a pasi ;) ha meg vágysz rá akkor lépj te, és meglátjuk hogy elutasitja e vagy sem. ;)
2010. ápr. 6. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Sztem várd meg hogy ő lépjen.Én csaj vagyok de sosem szoktam kezdeményezni.:DD
2010. ápr. 8. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:

"rallyongói"

ba...mmeg ezt nem tudni helyesen leírni 17 évesen XD

am szerintem még lehet belőle valami :)

2010. ápr. 8. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem ha szeretnél tőle valamit akkor nyugodtan hívd fel (gondolom tudod a számát) és mondd meg neki, hogy találkozni szeretnél vele, és ha találkoztok beszélgessetek sokat, ismerd ki hogy milyen aztán ha még mindig úgy gondolod akkor mondd meg neki, hogy nem csak egy futó kapcsolatot akarsz.
2010. ápr. 8. 18:15
 5/6 A kérdező kommentje:

18:13

Csak így akartam burkoltan közölni veletek, hogy melyik sportban versenyzik...

Ennek a sportágnak nem rajongói vannak, hanem "rallyongói"...

Egyébként köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!

2010. ápr. 8. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
18:13 vagyok, ne haragudj azt hittem te is egy olyan ember vagy akinek megártott az msn =/
2010. ápr. 8. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!