Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi baja van a csajoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van a csajoknak velem, ha tőlem rondább fiúknak is van barátnője, akkor engem miért gúnyolnak ki, utasítanak el folyton?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 23:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

engem is mellbevágott

az utolsó dolog amit lányoktól várnál az a tömény ok nélküli rosszindulat mégis gyakran van ez

2013. máj. 15. 00:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem is folyton elutasítanak, mert ocsmány vagyok, dagadt és alacsony.
2013. máj. 15. 06:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt nem ártana tudni,hogy milyen a kommunikációs képességed, mennyire tudsz beszélgetni a lányokkal, esetleg van e benned valami, ami felkelti az érdeklődésüket. Én pl. nem vagyok egy beszédes ember, még haveri társaságban is keveset beszélek, idegenekkel, főleg nőkkel még annyit sem.

Megkockáztatom,hogy nekem emiatt nincs barátnőm, lehet, hogy nálad is ez a gond, a kommunikáció.

2013. máj. 15. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!