Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van ilyen sok magányos fiú, mert külsőre nem felelnek meg a csajoknak?
azért van ennyi magányos lány, mert nem felelnek meg külsőre a pasiknak?
Nyilván, ha a lány gyönyörű, akkor mindegy milyen jellemre, sok srác fog rá tapadni magától is. Így, ha egy lány szűz huszonévesen is, az valószínűleg azért van, mert bűn ronda a szerencsétlen. Én is ilyen lány vagyok egyébként.
a válasz: nem, minden kommunikáció kérdése.
Nem, ez hülyeség.
Először is nincs olyan sok magányos fiú.
Másodszor aki magányos, annak szinte sosem a külsejével, hanem a jellemével van gond.
Jó nagy baromság amit írsz. Ha jó a külseje, de nulla a kisugárzása /mint nekem/ akkor szintén nem lesz nője.
A nők rühellik a zárkózott, nem magabiztos, nem életvidám, "fapofa" mogorva, arrogáns embereket. Hiába vagy jó külsejű, ha nem vagy remek személyiség. Akkor unni fog, vagy eleve képtelen leszel még megszólítani is, mert azt se tudod, mi a fenét akarj tőle, meg már eleve unod a nőket beszélgetés előtt, mint én, akkor nincs miről tárgyalni. Pont mint egy állásinterjú, olyan a randev.
A nők nagyon rá vannak állva a személyiségedre.
Mit gondolsz, miért írják annyira, hogy nekik nem kell egy totál jellemtelen, merev, nehezen oldódós szépfiú, akivel nem lehet röhörészni, meg nem lehet vele lazán társalogni.
Jellemhiba még nagybb buktató mintha valakinek szar külseje volna! Az még csak az érem egyik fele.
De természetesen a pénz is sokat vet a latba sok nőnél.
Sok nő elvárja, hogy legyenek céljaid, tarts valahova az életben, tudd eltartani. Ez ma közel lehetetlen sokaknak.
Másik magyarázat, hogy nem bulizós, nem ismerkedős az egyén. Én is ilyen vagyok. Gyülölök ismerkedni, dögunalom.
Buli=dögunalom. Én csak sportolni szeretek.
Az is lehetőség,hogy mindenki foglalt a környezetében, aki neki kellene. Akkor mégis mit csináljon?
nem mindenki álmodozik arról,hogy egy ócska netes társkeresőn pitizzen az egónővelő lányok szarságainak,akiknek ott eszük ágában nincs valójában ismerkedni, csak ebben élik ki magukat,hogy a sok hétpróbás szarjancsi mennyire nyal be nekik. Annál menőbb lesz az önérzetük.
Nem nehéz manapság egyedülálló palinak lenné, még ha külsőre okés vagy ,akkor sem. Rengeteg ok lehet! Rengeteg buktató van a nőknél.
Már ha egy kicsit olajos tapintású a hajad, mert száraz a fejbőrőd, és hajmosás után két órával melegben olyan, már azon is bebukhatod némelyiknél.
4 -es ,ez tökéletesen igaz a NŐK vonalára. De a férfiaknál pont hogy nem. MErt nyilván a jó nőkre ragadnak a palik, hisz azok kezdeményeznek. De a jó palikra nem ragadnak szórakozóhelyen kívül a nők, mert nem a nők kezdeményeznek.
Tehát ha a jó pali nem jár szórakozóhelyre mert gyülöli a közeget, és nem kezdeményez saját megfontolásból egy nőnél sem, akkor soha nem lesz nője. Nem fognak útcán a nyakába pottyanni a nők.
"a egy fiú szűz huszonévesen is az valószínűleg azért van, mert bűnronda a szerencsétlen."
Ez ne igaz. Én nem vagyok ronda, de szűz vagyok 20 felett. És nem azért vagyok az mert ronda lennék, hanem azért mert ha nem vagyok szerelmes a csajba akkor bottal se nyúlik hozzá. És ezen nem fogok változtatni a jövőben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!