Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha a külső,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a külső, testi adottságaim miatt se a saját korosztályomnak, se a fiatalabb csajoknak nem jövök be?

Figyelt kérdés
Az van, hogy huszonéves létemre valami ultra béna, ronda gyerek testben rekedtem és hát ez genetika, sajnos ezt örököltem, plusz mindenki a pofámba vágja, hogy sokkal fiatalabb látszom meg, hogy olyan kisfiús vagyok. Olyan megalázó és érzem is, hogy ezért nem tudnak vonzódni hozzám a csajok, mert ők csak egy kisfiút látnak bennem, hiába vagyok értelmes, komoly, a külső az elsődleges, ami alapján ítélkeznek az emberek, meg a vonzalom is ettől alakul ki először, így érthető, ha nincs lány, aki ráizgulna egy kisfiúra. Eddigi tapasztalataim szerint pár 14-15 éves kiscsajnak jöttem csak be, de hát ők meg nem jók még semmire sem, komolytalanok, felszínesek, náluk még csak a külső számít meg, hogy menő ruhákban, cipőkben járj, meg hát kinek kell egy kislány, amikor az ember már lassan családot szeretne? Max alkalmira jók, de nekem már ehhez nincs gusztusom, meg a fene se akar pedofil lenni. Én inkább örülnék egy 18-22 év körüli rendes lánynak, de közben értem én, hogy nekik én kisfiú vagyok és nem tudnak hozzám vonzódni, főleg, ha megnézzük sok kis 14-16 évs csaj is olyan fejlett testileg. Én meg fiúként lazán hazudhatnám, hogy 15 éves vagyok. Volt már olyan is, hogy azt hitték gyerek vagyok és automatikusan gyerekjegyet adtak egy kiállításon... A másik meg, hogy arcra sem vagyok nagy szám, de állítólag vannak tőlem rondábbak is. Igazából már magam sem tudom mi a nagyobb gond a kettő közül, hogy gyerek testem van vagy, hogy rusnya képem, de tuti a testi adottságaim miatt nem tudnak vonzódni hozzám a lányok. A legjobb esetben is legyünk csak barátok dumát kaptam csajtól, pedig smároltunk meg le is szopott. Csak hát ő is lyen kis tini csaj volt még, erről beszélek. Nekem már nincs is ehhez sem gusztusom, úgy érzem, ha tinivel vagyok, hogy pedo vagyok, hiába tudom, hogy törvényes 14 év feletti csajjal kavarni meg hány tőlem idősebb 30-40-ves hapsi viszi a kis 14-16 éves csajokt ágyra, én hülyén érzem magam, meg vénnek már a gondolattól is, hogy kislánnyal kavarjak meg, ahogy írtam komoly kapcsolatot szeretnék, őszinte érzelmeken alaupulót meg olyan lányt, akivel lehet családot is vállalni később.
2013. ápr. 19. 12:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát az idősebbeknek sem fogsz.

Állj be papnak, ott legalább megfizetik a cölibátust.

2013. ápr. 19. 12:37
 2/15 anonim ***** válasza:
De mit is várunk? Manapság a tökéletes külső és a csaj szubjektív listáján tökéletes jellem mára "beugró" lett náluk. Ha ezek nincsenek meg halott vagy. Egy "ronda" halott.
2013. ápr. 19. 12:38
 3/15 anonim ***** válasza:
67%

júúj erre van egy nagyon hatásos technika:

ne rinyálj!

2013. ápr. 19. 12:40
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

a lányok felszínesek?

"Az van, hogy huszonéves létemre valami ultra béna, ronda gyerek testben rekedtem"

nem, nem rekedtél egy ilyen testbe, hanem te magad vagy ez a test...

mit vársz ettől a kérdéstől, hogy valaki megszán és fölszed? felejtsd el!

növeszz egy tisztességes arcszőrzetet (ne olyan pihés tiniset), az talán dob egyet az látszólagos korodon, de a hiba akkor sem genetika meg ilyesmi, amit elháríthatsz önmagadról, hanem Te magad vagy a hibás! amíg ezt nem látod be, nem fogsz tudni változtatni a helyzeteden!

2013. ápr. 19. 12:46
 5/15 anonim ***** válasza:

Azért ez nem így megy.

Ha valakinek dinnyeméretű orra van, az egyik szeme fent a másik lent, ritkás rőt haja van, sárga fogai, és aránytalan koponyája akkor ráb*szott, de keményen.

2013. ápr. 19. 12:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

hát ebben az esetben viszont moshatna fogat, használhatna fogszabályzót, kereshet egy megfelelő hajstílust magának, ami kevésbé feltűnősíti a dolgot (pl egy ismerősömnek hosszú haja volt, de lehetett látni a fejbőrét, olyan ritka... aztán rövidre vágta és máris sűrűnek tűnt)

a nagy orrot lehet előnyre is fordítani.. ha megszólják, akkor előadja Cyrano de Bergerac híres Orr-monológját, és ezzel egyaránt intelligens és humoros embernek tudja eladni magát!

Minden csak felfogás kérdése! általában nem szeretik azt, ha valaki rejtegeti a baját.. mármint hogy sikertelenül rejtegeti... inkább vállalja fel, és tegye humorrá:) például egy vietnámi srác a haveri körünkből rendszeresen olyan mondogat olyanokat, hogy "most sárgulok az irigységtől".. vagy egy mozgássérült ismerősöm szokta mondani, hogy "szaladok" vagy "bocs a lábatlankodásért..":D és az ilyen felfogás tetszik az embereknek:)

2013. ápr. 19. 13:05
 7/15 A kérdező kommentje:
Ja, én vagyok a hibás azért is, mert a mai fiatal csajok imádják csúfolni, kinevetni a nekik nem tetsző fiúkat vagy épp azt élvezik, ha porig alázhatnak valakit,a ki nem ártott nekik semmit csak pechére rondának született.
2013. ápr. 19. 13:10
 8/15 anonim ***** válasza:

jaj szegényke:'( brühühü

miért azokkal a csajokkal kezdesz, akik csúfolnak?:D akik csúfolnak, azokkal nem kell törődni, ne őket próbáld fölszedni... azok úgyis kislánykák, nem nők (kortól függetlenül!)

én is 170 magas vagyok, sörhasú, szőrös, alig látok, és kancsal vagyok... mégsem volt okom panaszra a nők terén.. és ez azért van, mert úgy gondolom, hogy a hozott anyagból kihoztam a legtöbbet, úgyhogy emiatt nem érhet kritika.. ahonnan kritika jön, azzal egyszerűen nem foglalkozom, mert csak időpocsékolás:) van elképzelésem arról, hogy mit akar egy nő, vagy legalábbis igyekszem rájönni mindig az aktuális lány gondolatmenetére, értékrendjére.. nem olyan nehéz, egyszerűen oda kell figyelni arra, amit mond:D

2013. ápr. 19. 13:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, én is rettenetesen ronda vagyok, annyira ocsmány, hogy tuti nem kellek majd senkinek sem. Ez van, bele kell törődni az örök magányba. Nyilván sosem fogok találni olyan lányt, akinek lenne egyáltalán gusztusa hozzám érni, hogy a többiről már ne is beszéljek.
2013. ápr. 19. 13:24
 10/15 A kérdező kommentje:

Ismeretlen csajokra hajtok, honnan tudhatnám előre ki milyen személyiségre?!

Az a baj, hogy egyre több a szemét lány vagy csak tényleg a helyes fiúkkal kedvesek.

2013. ápr. 19. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!