Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a külső, testi adottságaim miatt se a saját korosztályomnak, se a fiatalabb csajoknak nem jövök be?
Hát az idősebbeknek sem fogsz.
Állj be papnak, ott legalább megfizetik a cölibátust.
júúj erre van egy nagyon hatásos technika:
ne rinyálj!
a lányok felszínesek?
"Az van, hogy huszonéves létemre valami ultra béna, ronda gyerek testben rekedtem"
nem, nem rekedtél egy ilyen testbe, hanem te magad vagy ez a test...
mit vársz ettől a kérdéstől, hogy valaki megszán és fölszed? felejtsd el!
növeszz egy tisztességes arcszőrzetet (ne olyan pihés tiniset), az talán dob egyet az látszólagos korodon, de a hiba akkor sem genetika meg ilyesmi, amit elháríthatsz önmagadról, hanem Te magad vagy a hibás! amíg ezt nem látod be, nem fogsz tudni változtatni a helyzeteden!
Azért ez nem így megy.
Ha valakinek dinnyeméretű orra van, az egyik szeme fent a másik lent, ritkás rőt haja van, sárga fogai, és aránytalan koponyája akkor ráb*szott, de keményen.
hát ebben az esetben viszont moshatna fogat, használhatna fogszabályzót, kereshet egy megfelelő hajstílust magának, ami kevésbé feltűnősíti a dolgot (pl egy ismerősömnek hosszú haja volt, de lehetett látni a fejbőrét, olyan ritka... aztán rövidre vágta és máris sűrűnek tűnt)
a nagy orrot lehet előnyre is fordítani.. ha megszólják, akkor előadja Cyrano de Bergerac híres Orr-monológját, és ezzel egyaránt intelligens és humoros embernek tudja eladni magát!
Minden csak felfogás kérdése! általában nem szeretik azt, ha valaki rejtegeti a baját.. mármint hogy sikertelenül rejtegeti... inkább vállalja fel, és tegye humorrá:) például egy vietnámi srác a haveri körünkből rendszeresen olyan mondogat olyanokat, hogy "most sárgulok az irigységtől".. vagy egy mozgássérült ismerősöm szokta mondani, hogy "szaladok" vagy "bocs a lábatlankodásért..":D és az ilyen felfogás tetszik az embereknek:)
jaj szegényke:'( brühühü
miért azokkal a csajokkal kezdesz, akik csúfolnak?:D akik csúfolnak, azokkal nem kell törődni, ne őket próbáld fölszedni... azok úgyis kislánykák, nem nők (kortól függetlenül!)
én is 170 magas vagyok, sörhasú, szőrös, alig látok, és kancsal vagyok... mégsem volt okom panaszra a nők terén.. és ez azért van, mert úgy gondolom, hogy a hozott anyagból kihoztam a legtöbbet, úgyhogy emiatt nem érhet kritika.. ahonnan kritika jön, azzal egyszerűen nem foglalkozom, mert csak időpocsékolás:) van elképzelésem arról, hogy mit akar egy nő, vagy legalábbis igyekszem rájönni mindig az aktuális lány gondolatmenetére, értékrendjére.. nem olyan nehéz, egyszerűen oda kell figyelni arra, amit mond:D
Ismeretlen csajokra hajtok, honnan tudhatnám előre ki milyen személyiségre?!
Az a baj, hogy egyre több a szemét lány vagy csak tényleg a helyes fiúkkal kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!