Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lenne ez a terv hogy belém szeressen?
(12/F)Szeretek egy lányt az osztályomból és szeretnék tetszeni neki és erre van egy tervem:1.Keskedek neki 2.aztán össze hozom az egyik barátommal mert már bízni fog bennem 3.A haverom szakít vele valamikor a kérésemre és ha szomorú meg vígasztalom és el mondom neki mit érzek iránta és akkor járna már velem mivel kedves voltam vele de ha nem szomorú akkor is elmondom mit érzek iránta.
Jó lenne a terv vagy valamin változtatnom kéne?Normális válaszokat kérek.😄
Szerintem én leszek az egyetlen válaszadó, aki nem küld vissza babázni :D
Nos... véleményem. Ez egy g*ciség. Az utolsó nyomorult emberek csinálnak ilyeneket. Egy lányról beszélsz, nem egy báburól. Ne játssz az érzéseivel. Menj oda hozzá, hívd el sétálni, ha eljön, onnantól már lazán fog menni. Ha bejössz neki, akkor úgyis a tied lesz. Ha nem, akkor hiába trükközöl.. :)
(Bár én a házi nyúlra nem lövünk szabály szerint élek, de azért sok sikert neked!)
#2-es vagyok.
#3-asnak üzenném:
Nem feltétlen kell lepatkányozni. Gyerek, ebben a korban nem mernek még nyíltan odamenni egy lányhoz, és megmondani nekik a tutit. Még nem érzik át, hogy annak a lánynak vannak érzései. Most kell a helyes irányba terelni, nem lepatkányozni. Ettől függetlenül igazad van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!