Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy lánnyal láthatóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy lánnyal láthatóan jól érezte magát. Vacsora mozi stb egésznapos együttlét. Majd pár nap múlva szó nélkül lelépett. Miért vajon?

Figyelt kérdés
Randiztam egy lánnyal,szinte egész nap együtt voltunk.1 hónapja beszélgettünk,majd elhívtam randira.Minden tökéletes volt,semmi erőlködés semmi.Jó idő volt minden klappolt.Meghívtam ebédre,majd elmentünk bejártuk az egész várost,délután volt egy koncert szabadtéri azt megnéztük közbe sörözgettünk,majd este megint meghívtam vacsorára és sétáltunk egy sörrel a kezünkbe este a városba.Nagyon jól sikerült és jól érezte magát,láttam rajta.Én is jól éreztem magam.Este hazakisértam majd csókoloztunk egyett majd meg köszönte a napot hogy jól érezte magát.Szerintem egy ilyen randi minden nő álma és szinte filmbe illő volt.Utánna még 2-szer találkoztunk.1 hét múlva lelépett és többé nem keresett és kinyomta a telefont ha kerestem.Elvileg bejöttem neki mint pasi mert ha nem,akkor nyilvn nem találkozott volna velem többször is.
2013. máj. 14. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem az álmom, mert nem szeretem a sört, szóval itt már bukó a "minden nő álma" :D Na jóóó, nem szenyózok :P

Amúgy engem egy pasi dobott így. 6 randi után.

Szóval nem csak a nők csinálnak ilyet. De amúgy lehet meggondolta magát, vagy összejött más pasival :S Esetleg tényleg nem érezte a szikrát, vagy talált mást akinek lehúzhatja a pénzét.

2013. máj. 14. 19:02
 12/14 A kérdező kommentje:

ma 19:02

Nem nem szenyózól:D

Általában megszoktam kérdezni hogy ki mit iszik még a haverjaimat is ha meg hivom őket piára:D

Szóval a sör nem kötelező dolog:D

2013. máj. 14. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem érezte a szikrát, meg ilyen hülyeségekkel ne foglalkozz. Kevésbé kultúrkörökben ez a lány a szűzk.rva. Unatkozott, ne haragudj, de talált egy balekot, aki fizetett mindent, gyorsan ki is használta. Felejtsd el, egy r.... volt csak.
2013. máj. 14. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:
De mi volt a másik két randin? Arról nem beszéltél, pedig ott lesz a megoldás...
2013. máj. 14. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!