Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjam, kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolánkban aki nagyon tetszik.
Egy osztállyal felettem jár, de nem bírom hogy ne próbáljak meg kezdeményezni felé valamit.
Csak az a problémám nem tudom hogy kérdezzem/tudjam meg hogy tetszem-e neki mert félek egyenesen szemtől szembe megkérdezni mert attól félek hogy vissza utasít és utána rajtam fognak nevetni. :( Mit gondoltok?
2013. máj. 14. 17:03
2/3 A kérdező kommentje:
?
2013. máj. 14. 17:09
3/3 anonim válasza:
Elnézést :D Nem kell rögtön megmondani neki. Ha máshogy nem mersz, írhatsz neki facebookon. Esetleg, ha vannak közös barátaitok, akkor elmehettek együtt valahová, utána meg elhívhatod a lányt is külön.
Kinevetni egyébként nem hiszem, hogy kinevetne. Lehet, hogy visszautasít, de azt meg lehet tenni nem bántó módon is. Ha kinevet, akkor nem érdemes foglalkozni vele egyébként sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!