Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kérdezzem meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg, hogy járna-e velem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tetszik nekem, meg én is neki. 2 hete ismertük meg egymást, de szeretnék összejönni vele. Azt tudom, hogy nem a legjobb így nyersen megkérdezni, de akkor mégis mit csinálják?

Előre is köszi a válaszokat. :)

2013. ápr. 18. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
De kérdezd meg tőle:D
2013. ápr. 18. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Hívd el vhova,ha eljön,akk nyert ügyed van,kisebb a visszautasitás esélye...elmentem mondjuk sétálni,fagyizni egyet,aztán egyszercsak megkérdezed h nem szeretne e többet mint barátság
2013. ápr. 18. 21:56
 3/8 anonim válasza:
81%
én 15 évesen megkérdeztem egy lányt h járna-e velem, de ő szimplán kiröhögött. azóta tíz éve csak maszturbálok a sötétben a szobámban
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor beszélgettek, csókold meg közben. Cselekedj, ne beszélj róla.
 5/8 anonim ***** válasza:
Hívd el egy találkozóra, próbálj közeledni hozzá, aztán meglátod, hogy ő hogyan reagál. Lehet, hogy fel sem kell tenned a kérdést, mert érezni fogod, hogy lényegében véve igent mond neked, még ha "csak" a tekintetével, a mosolyával, az érintéseivel is.
2013. ápr. 18. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
#3 story of my life
2013. ápr. 18. 22:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, várom a továbbiakat. Igazából a lány biztosan karja a dolgot, nekem meg csak a tálalásban vannak kétségeim.
2013. ápr. 18. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább randizzatok, és egy szép pillanatban csókold meg. Ez így sokkal szebb, mint tényszerűen rákérdezni. Ha megvolt a csók, akkor jöhet a kézfogás, és akkor már megkérdezheted, hogy "most akkor mi járunk?".:D Hidd el, hallottam már sok ilyen bénázós kérdést, mindegyik nagyon aranyos volt.:)) Tehát mindegy hogy kérdezel rá, ha egyáltalán rákérdezel...

20/L

2013. ápr. 19. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!