Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire számít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire számít, hogy egy lánynak tiszta a szobája és rend van, vagy rumli van és poros a polc?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok lécci :)
2013. máj. 13. 23:26
1 2 3
 11/23 Buran ***** válasza:

Ha kb. azon a szinten tartja a rendet mint én, akkor nem gáz.

És ha nem évszázados por csücsül a polcokon, az is hanyagolható :D

A lényeg, az ágynemű tiszta legyen ;D

18/F

2013. máj. 13. 23:36
 12/23 anonim ***** válasza:
ne legyenek szétszórva a cuccok, ne legyen méteres por és ne legyen csupa dzsuva a padló, engem az ablakok nem szoktak érdekelni, ha nincs semmi nagyon zavaró dolog akkor az úgy okés
2013. máj. 13. 23:38
 13/23 anonim ***** válasza:
Alapvető dolgok szeretem én is a rendet és tisztaságot hál isten barátnőm is.
2013. máj. 13. 23:47
 14/23 anonim ***** válasza:

NEekem bejönne ha rendetlen, a lényeg hogy magára legyen tiszta és igényes. Szerintem jobb ,ha rumlit szeret, nem piperkőc maca, mert az ilyenekből elég házsártos, hóbortos házisárkányok válnak. Ezek azok, akik ha egy porszemet behord a férfi, akkor az eget is rájuk szakítaná, olyan cirkuszt vágnak le. Nem bírom az ilyen környezetbu.zi nőket. Idegbeteg állatok. Anyám ilyen. Elviselhetetlen néha. Nekem ilyen nő nem kéne sohasem.

Persze azt sem mondom,hogy egy disznóólpanka legyen, csak ne legyen ilyen kényszerbeteg szar.

2013. máj. 13. 23:48
 15/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok F.27
2013. máj. 13. 23:49
 16/23 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Cuki vagy! Először is cuki vagy. A lustaság=fél egészség.

Nálam nem számít annyira a rend. Persze ha kaotikus disznóól fogad egy hálószoba helyett, az eléggé lelombozó. Ott már nagyon "idegennek" érzem magam. De csak azért, mert az nem az én rumlim.

Ha ez-az amaz szét van hagyva, az nem zavar. Viszont ha zsák szám áll a szemét, beleszáradt ételmaradékos tányér, pókhálók stb a szobában, az zavar.

Alpavetően azok a felületek legyenek tiszták , amikkel érintkezünk a mindennapi tevékenység során. Például ne kelljen térdig gázólni a szűrósra szikkadt ételmorzsákban... A higiénia a fontos. Főleg hogy a lány saját magára igényes legyen. Ha rendetlenség van, az nem zavar egy szintig.

Van még kérdés?

23F na és te hány éves vagy?

2013. máj. 13. 23:51
 17/23 anonim ***** válasza:

25F aki együtt lakik a párjával-

a poros polc nem érdekel, feleslegesnek és röhejesnek találom, hogy van, aki minden héten legalább egyszer mindent végigtöröl... túl sok ideje van.

Egyébként viszont szeretem, ha valakivel lehet normálisan egy légtérben lenni, tehát le lehet ülni valahova, nem félek letenni kaját az asztalra, stb.

Viszont megőrülök attól, ha az élettere nem élhető, ahol ténylegesen látszik, hogy dolgozik, tanul, gondolkodik, szórakozik, hanem kiállítást csinál belőle.

2013. máj. 13. 23:52
 18/23 anonim ***** válasza:

Még annyit írnék, hogy akkor kezd nagyon irritálni a helyzet, ha már SEMMIT NEM LEHET LETENNI úgy, hogy ne egy kupac tetejére kelljen rakni.

Igazából az élére vasalt menyecske-szobája is zavar, mert ott nagyon trehánynak érzem magma :(

F23

2013. máj. 13. 23:53
 19/23 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! nem tudom, de nevelés kérdése

ezt gyerek korban nagyon gyorsan lehet rendezni, ezek szerint még nem találkoztál ilyennel,

nem bírom a kupit, főleg nem lánynál és a szutykot sem, de fiúnál sem N

2013. máj. 14. 00:13
 20/23 anonim ***** válasza:

élhető legyen. ha a közvetlen környezetére igénytelen valaki, mégis mit várjak tőle?

Persze nem kell katonás rendben állnia a dolgoknak, de azért egy-két hete nem használt dolgok, szennyes, koszos edény, tele kuka ne legyen már bent. Tisztaság pedig olyan alap tisztaság. nem kórházi, fertőtlenítő szagú, de ne legyen az az érzésed, hogy ha hozzáérsz valamihez, hozzáragadsz. 25

2013. máj. 14. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!