Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagy rend a szobában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy rend a szobában?

Figyelt kérdés

Tudom hülye kérdés, de nekem fontos....... Földre dobott ruhák semmi, falakon semmi poszter, minden dísz szimmetrikusan rendezve polcokon, még az asztalomon is élére állítva a dolgok... Nem vagyok betegesen rendmániás egyszerűen csak szeretem tudni mindennek hol a helye.

Erről vajon üvölt a hátrányos értelemben vett "rendes pasi" amikor felhozok egy csajt még az ismerkedés legelején? Elsősorban lányok válaszát várom. Kösz :D

17/F

2011. szept. 3. 17:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki amúgy kupiban él, az meg rendet rak, mielőtt feljön a csaj.

Egyébként nem hátrány, ha rendes vagy. Ez egy ezeréves sztereotípia, ami soha nem volt igaz. Ne parázz ezen.

2011. szept. 3. 17:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak elkönyvelném magamban,hogy "na,ez legalább nem egy tróger paraszt". Amíg nem beteges a rendmániád,addig nincs ezzel gond!

26/N

2011. szept. 3. 17:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal gáz, ha rend van körülötted. Nem kell minden nap porszívózni meg felmosni, de nekem is fontos, hogy rend legyen a cuccaim között, tudjam minek hol a helye. Egyedül az íróasztalom szokott úgy kinézni, mint egy atomháború utáni, poszt-apokaliptikus terep. :D
2011. szept. 3. 17:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem pozitívum lenne. Többnyire én is szeretem magam körül a rendet. Jó, előfordul, hogy eluralkodik a káosz, amikor nagyon nehéz a suli. Idén hetente 3-4 full nehéz napom lesz, de azért próbálok figyelni arra, hogy rend legyen. Még ha káosz is tör ki, 1-2 napnál nem bírom tovább és rendet rakok!

Szerintem ez jó dolog, amíg nem beteges rendmániás valaki:)

16/L

2011. szept. 3. 17:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó ha rend van egy pasi sbzobájában :D mondjuk ugy is feldobhatod a szobád ha raksz fel pár képet az nem ronja az öszképet :)
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Rend a lelke mindennek. :)

[link]

7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, jó nagy, A3-as méretű cicis puncis képeket. :D Komolyra fordítva, egy kép sokat tud dobni a hangulaton, én is gondolkozom valamin, nekem sincs semmi a falamon.
2011. szept. 3. 17:46
 8/13 A kérdező kommentje:

Kösz a gyors válaszokat, az a linkelt kép nagyon durva (17:44)! :D

Am vannak képek a falakon de csak ilyen tájkép, meg kocsi ezekből csak 1-1 a négy falon nem úgy mint amiket látok haveroknál, hogy a teljes falfelület kiposzterezve kedvenc bandákkal, vagy csajokkal :D

2011. szept. 3. 17:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, kinek mi. Lehet az az egy kettő sokkal többet dob, mint most tapéta helyett posztereket használni.
2011. szept. 3. 17:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
"minden dísz szimmetrikusan rendezve polcokon, még az asztalomon is élére állítva a dolgok"..hát ez nekem sok lenne., még hülyén érezném magam hogy nálam nagyobb kupi van, mint egy fiúnál, de hogyha így érzed jól magad, akkor ne változtass senki kedvéért, amég betegesre nem fordul..
2011. szept. 3. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!