Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ajándékot adjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot adjak egy lánynak randira?

Figyelt kérdés
Most lesz a 3. randink, vagy inkább találkánk, nem is tudom hogyan nevezzem. 22 vagyok, a csajszi 26. Hát igen, nehezen adja be a derekát, de úgy érzem 3. randin már ciki lenne megint rózsát venni, vagy mégsem?. Bonbont is kapott már tőlem, igaz az születésnapjára volt. Mi az amit még ajándékként adni lehetne a rózsán kívül egy randin?
2009. okt. 1. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
egy 300 forintos rózsa ciki de egy 1-2 ezres nagyságrendű ajándék nem? épp ellenkezőleg! nem kell még az elején ajándékozgatni, erre való a virág! ha nem akarsz rózsát vegyél egy szál liliomot, de szerintem rózsát is adhatsz nyugodtan.
2009. okt. 1. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
semmit,mert hozzaszokik.ha az elsore vittel neki rozsat az pont eleg.esetleg vidd el vacsizni vagy uljetek be egy moziba,stb.
2009. okt. 1. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Sztem nem ciki:)

De hogyha rózsa,akk fehér, mert a vörös rózsát a szerelmünknek adjuk,a fehéret meg az elején illik,mik.csak bontakozik vmi..Vhol olvastam:D

V vegyél neki Cherry Queent, azt szeretik a csajok:D

Esetleg parfüm...

Nah,remélem segítettem..:D

16/L

2009. okt. 1. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:

hát most már, ne az ajándékokra koncentrálj, hanem rá!!!

ha normális megérti, ha nem meg nem kell többet vele járni, mert az sem jó ha a pasi az összes pénzét a csajra költi egyre növekvőbb sorrendeben adod neki a drágábbnál drágább dolgokat, ha így folytatod két hét, és házat kell neki venned, egyelőre elég volt neki ennyi, szerintem(pedig én is lány vagyok) üljetek be valahova, vagy nézzetek meg egy filmet, vagy sétáljatok, menjetek el bulizni...stb

sok sikert nektek:-)

csak szerényen, hisz nem az ajándékaid miatt randizik veled, szerintem(remélem nem tévedek) :-)

2009. okt. 1. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat. én alapból ilyen vagyok, hogy mindig adok valakinek valamit, ha van valami csokim cukrom, mindig elosztogatom a gyárban a csajoknak, én tényleg jobban szeretek adni, mint kapni. Na mindegy. Persze nem akarok drágaságokat venni, mert arra tényleg rámenne a gatyám is. De mostanra már meg is van mit adok, egy régi iránytűt. Ő érteni fogja miért. :)
2009. okt. 2. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!