Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira vigyek valam ajándékot?
Köszi a választ!
Amúgy hallottam valami olyasmit, hogy első randira nem "szokás", vagy nem fontos ajándékot vinni. Ez miért van?
Köszi a válaszokat, nagyra becsülöm!
Szerintetek az jó ötlet hogy elmegyünk biciklizni, viszek magammal kakaót/forró csokit?
Nem nagyon van pénzem, és a nagymamámtól sem szeretnék kérni. Bunkónak nézne ha most nem ülnék be vele egy cukrászdába vagy ilyesmi? Vagy ha csak Ő enne valamit?
Én nem vagyok az ajándékozás híve. Több érvem is van. Először is. A legjobb, legértékesebb és legfontosabb, amit adhatsz a másiknak, az te magad vagy. Nem csak a testre kell itt gondolni, hanem a jelenlétedre. (Egy idő után biztos te is így látod majd.)
Másodszor: az ajándékok, apróbb dolgok ettől függetlenül nagyon fontosak a lányok számára, ettől érzik, hogy szereted őket. Azonban hozzá sem szabad őket szoktatni. Egy idő után már elvárják. Ugyanígy, az első randin még illik fizetni, ha meghívod valamire. A többi randin már érdemes ezt megbeszélni, közösen fizetni. Minden szempontból visszatetsző tud lenni, hogy te fizetsz mindent, így "fizetsz" a lány "szolgáltatásaiért". És itt sem csak a testiségre gondolok, hanem akár a szeretetére is. Nem anyagilag kell meghálálni egy lelki adományt.
Ezért a legjobb, amit tehetsz, hogy nyílt szívvel, szeretettel elé állsz, és hallgatod őt, és végig teljes odaadottsággal jelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!