Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet kezdeni egy elkötele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy elköteleződés-fóbiás pasival?

Figyelt kérdés
A poén az, hogy nem is akarom, hogy elkötelezze magát, csak járni szeretnék vele, de neki már az elköteleződés, ha pl. valahová időben oda kell érnie... Nagyon szeretem, mit csináljak???
2013. máj. 12. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Hagyd, hogy ő maga akarjon hozzád tartozni. Szeressen annyira téged, hogy kelljél neki.Magától, minden stiklisségtől mentesen.
2013. máj. 12. 19:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy szeret, ennek számtalan jelét adta. De kb. egyik percben ezt gondolja, a másikban azt. Volt már nős, megégette magát és gondolom a hasonszőrű haverjai sem segítenek a helyzeten. :(
2013. máj. 12. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
2 Akkor nincs más dolgod mint szeretni, nagyon szeretni, és nem agyalni.
2013. máj. 12. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Így van, kitartást.

Viszont a te érdekedben mondom, ne görcsölj rá, lehet, hogy még ez se lesz elég.

2013. máj. 14. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
én elköteleződés fóbiás lány vagyok és nem tudom, hogyan lehetne segíteni rajtam, csak azt, hogy életemben egyszer, egyetlen embernél éreztem azt, hogy szívesen elköteleződnék vele.. valószínűleg megszelidített, én sem tudom az okát :D
2013. máj. 14. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:

ne erőltesd :) semmit se kezelj biztosan. pl ne mond azt senkinek még neki sem hogy járni fogtok. mert ez úgy hangzik mintha ez biztos lenne. márpedig ugye semmi sem az :P

üdv: egy szintén elköteleződés fóbiás pasi :)

2013. máj. 14. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

menjetek randira, tegyél úgy mintha járnátok, leszámítva azt h ezt kimondod, illetve a féltékenységet. járjatok közös programokra stb. Attól függetlenül h nem jártok, ha van lelkiismerete nem fog félrek*rni :)

ezőző voltam

2013. máj. 14. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne randira menj, hanem "talira" aztán pedig, lassú víz partot mos... csak emlegesd. A reklám is olyan, hogy belefészkeli magát a fejedbe :D Szoval ha minden klappol működni fog az a marketing :D
2013. máj. 26. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!