Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rettennek meg ettől a nők?
Komoly kapcsolatot szeretnék, és ez lenne az első kapcsolat is számomra. Nem egyszer próbálkoztam már, és mikor levágta végre az esélyes nő (akit pont megfelelőnek láttam minden téren, és én sem voltam közömbös számára), hogy komolyan gondolom, kimenekült a "kalandból". Tudom jól, hogy nem vagyok csapongó típus, nincs szükségem párhuzamos kapcsolatokra, nem vagyok az a tipikus s*ggfej gondolkodású egyén. Tudok szeretni, de eddig még sosem engedték. Tudom, jön a szokásos "rossz helyen keresek" duma mindenkitől frontálisan - ha tudnátok, hányféle jelöltem volt már...
Miért rettennek meg a nők az elköteleződéstől újabban? Huszonegynéhány évesekről beszélek. Nem mondanak semmit, csak dobbantanak. Ennyire csak nem lehetek szar...
Szerintem nem s*ggfejség kérdése, ha valaki egy alakuló kapcsolatban azt hangoztatja, hogy holtomiglan-holtodiglan ott valami nincs rendben. Főleg ha még bevallod mellé, hogy első kapcsolatod lenne, az még ront a helyzeten.
Miért? Mert nem ismeritek egymást eléggé.
Szépen hagyd pár hónapig érlelődni a dolgot, az alatt kiderül ha valamilyen szempontból nem feleltek meg egymásnak, aztán utána lehet esetleg felvezetni a komolyabb elképzeléseket.
26F
Én is megijednék, kedves kérdező. Rosszul taktikázol. Most fel vagy háborodva, de te a romantikus nők tipikus esete vagy férfiban.
A romantikus nők szoktak így járni, amikor ilyeneket mondanak: "és sosem foglak elhagyni és te sem engem és majd lesz gyerekünk és házunk és együtt öregszünk meg...."
És a férfi kereked old.
Semmi türelmed nincs, kedves kérdező. Nem ajtóstul kell rontani a házba, nem nyílt lapokkal játszani, hanem engedni a szerencsétlennek, hogy megismerjen téged egyelőre, aztán majd eldönti, hogy ő is így gondolja-e.
Kétféle okból menekülhetnek:
1. Nagyon akaratos vagy, de a házassághoz a másikat boldoggá is kell tenni és nem csak azt nézni, amit te akarsz.
Tedd boldoggá aztán ott marad! Nem beszélni kell, csinálni némán!
2. Nagy a szeretetéhséged, sokkal nagyobb, mint egy átlagos férfié. Ha olyan vagy, mint a feneketlen kút, ilyen szempontból, akkor azért menekülnek, mert nem képesek megadni neked, amit elvársz. De emiatt ne aggódj, nem veled van a baj, csak a lányok is emberek, és van amelyik alkalmas a feladatra, van amelyik nem.
Kell keresni olyat aki ugyan ezt várja el. Ennyi a nyitja.
több mint való nem az első lesz és lehet hogy nem a 10.
Én is olyan vagyok mint te hogy simán tudnék 1 nővel is élni életem végéig, de ez azon múlik hogy ő mit akar?! Mert én akarhatom ha ő nem. Ez padig csak sok beszélgetés, meg rengeteg közös program alatt dől el, mikor megismeri az 1ik a másikat.
Én pl ezért nem is smárolok első 3-4 randin. aki nem tud rám várni, az lépjen le minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!