Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha azt írjátok egy lánynak hogy nem zavarsz azt úgyis gondoljátok, vagy csak udvariasságból írjátok?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy sráccal, kérdeztem mivan vele azt mondta szar napja volt. De alig írt vissza, 5-10 percenként talán. Utána, kérdeztem, hogy zavarom -e és azét mondta hogy nem. Télleg csak szar napja volt.?2013. máj. 12. 14:06
1/7 anonim válasza:
Első fontos szabály a fiúkról!! ---> MINDIG az van, amit mondanak és gondolnak. Ők nem olyanok, mint mi, hogy az igen a nem, és fordítva. Nem szeretik túlbonyolítani a dolgokat. Ha azt mondta, h sz.r napja volt, de nem zavarod, akkor az így is van. NINCS többletjelentése! :)
2/7 anonim válasza:
A kérdező úgy gondolja, hogy a srácot érdekli e. Hát ez nem tuti, mert senkinek sem mondjuk azt, hogy "igen zavarsz". De azért beszélgess vele tudd meg mi merre hány méter.
3/7 anonim válasza:
még az is lehet, hogy ez -, hogy ráírtál - volt a legjobb dolog, ami azon a napon történt vele
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tetszek neki, meg sokszor utal rá, hogy találkozzunk. Viszont valamikor olyan szar napjai vannak, mintha nem lenne kedve hozzám..:S Szóval már nem értem.. én nem akarok tolakodó lenni....
2013. máj. 12. 14:16
5/7 anonim válasza:
Hidd el, ha valaki zavar, akkor megmondom neki... Mi pasik nem utalgatunk, meg adunk idétlen felismerhetetlen jeleket... Nem vagyunk NŐK. :D
6/7 anonim válasza:
Nekem is a srác 10 percenként válaszol, szinte mindig.. Elég rossz érzés. Szerintem nem zavartad, csak nem érdekelted annyira akkor.
7/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nyugodtan én is ráírhatok, mivel megmondaná ha zavarnám..és ezt a fiúk nem veszik tolakodásnak, mert ha valakivel nem akarnak beszélni akkor megmondják.
2013. máj. 12. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!