Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! (lányok is írhatnak) Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! (lányok is írhatnak) Ha egy lány elpirul előttetek, akkor mindenképp azt gondoljátok, hogy bejöttök neki?

Figyelt kérdés
Én olyanoktól is zavarba jövök, akik nem tetszenek, mi lehet ennek az oka? :(

2013. ápr. 13. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szeretet hiány?! :O
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem neked szól, hanem a hátad mögött levőnek.
 3/11 anonim ***** válasza:
Én olyankor azt gondolom, hogy pukizott.
2013. ápr. 13. 23:48
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
hát én ma voltam egy lánnyal futni és 5 és fél km után teljesen piros volt az arca ezért le is ült, és amikor befejeztem a 10km-t még mindig piros volt az arca, szerintem bejövök neki, éljen a sport :D
2013. ápr. 13. 23:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Szeretethiányom van, de nem hinném, h ez az oka...nagyon zavar mert ilyenkor látom a srácokon, h észreveszik, és félek, h erre a következtetésre jutnak...annyi félreértésem volt már ebből :( Mi bajom lehet? Más nincs így mint én?
2013. ápr. 13. 23:51
 6/11 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Az hogy görcsölsz a szituáción, és szimplán az idegeskedés miatt fölforr a fejed, ez nem ritka olyan akik kamasz koruak.

De ne szokj le róla, lehet pont emiatt fogod megtalálni a nagy őt D: A fiúk bírják a pirulós lányokat, az olyan aranyos dolog..

2013. ápr. 13. 23:51
 7/11 A kérdező kommentje:

Ajj..nem sporttól, nem pukizástól:D

légyszi írjatok már normális választ!

2013. ápr. 13. 23:52
 8/11 A kérdező kommentje:
utolsó neked nem szólt, köszi a válaszod :)
2013. ápr. 13. 23:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok leszokni róla, pedig nagyon próbálkozom! Az nem zavarna, ha csak azok előtt pirulnék el, akik tetszenek, de nem így van :(
2013. ápr. 13. 23:54
 10/11 Christiano Ronaldo ***** válasza:
"Szerethiány", meg túlzott parázás más ember előtt csak azt jelenti hogy önértékelési zavarod van, vagy szimplán túl kevés önbizalmad, kezdj azzal valamit, most ezt nem kell túlmisztifikálni..
2013. ápr. 14. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!