Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak egy vékony lány vagy pedig egy olyan lány jön be jobban akin van fogni való? Persze ne egy dagi lányra gondoljatok.
van aki a tengerparti lányokra bukik(ebből sok van).
és van akik a kövér, húsos nőket szeretik, és a tengerparti lányt észre se veszik.
szóval erről ennyit.
ez kb minden 2. napon kérdés.
de mért nem fogjátok már fel h ez hogyan működik? nemlehet általánosítani. van aki a vékonyakat szereti, van aki a van mit fogni típust, és olyan is van aki a tök dagadtat. és ez megoszlik. nemlehet egyértelmű kijelentést tenni h a fiúk CSAk ezt vagy CSAk azt a típust szeretik.
"én nem egyértelmű választ kértem ha nem kíváncsi vagyok mindenki véleményére"
akkor, most megvárod míg ~10millió(jó nem mind "p.csös) magyar ide írja. aztán összeszámolod, és ha a kövérek győznek, akkor kövér leszel, ha a vékonyak, akkor vékony.?
ráadásul ha egy nő ide írná hogy ő szerinte a nő akkor vékony, ha 120kg alatt van.
és valaki már 60-kgra azt mondja hogy undorítóan kövér...
szóval, ha sokat rágódnál ezen, akkor tök mindegy hogy milyen vagy, mert tuti nem lesz párod, aki elviseljen(nem lesz annak a nőnek párja, mivel itt ugye nem rólad van most szó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!