Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondoljátok, ha egy lány hív el egy fiút valahová, az gáz?
Igen, az ugy négyesben jó, a biliárdozás is szuper :D
Sok szerencsét!!
PS: Én fiú vagyok és sztem tökre nem gáz ha a lány hv el, akiszerint igenis gáz az beképzelt, lealacsonyitja a lányokat, azt hiszi hogy ő jobb és neki kell elhivni...
Szia!
Azt mondják a lány választ! Talán ez így is van!
De ha ennyire tudod, hogy ez a fiu kell neked, akkor miért minket kérdezel???
Beszélgetni meg bárkivel lehet, illetve biliárdozni!
De szerintem, ha nem mered elhívni, akkor nem is érdekel igazán!?
Egyébként miért nem mered, és miért nem tudod, hogy hozzáfogjál e? Mihez szeretnél hozzáfogni, hogy a férjed legyen??? Neki add a szüzességed? Vagy, hogy 3 hétig vele legyél, esetleg csak egy csók kell? Jó lenne beszélgetni vele?
Valószínüleg lesz fiu aki jobban fog érdekelni, nem követsz el nagy hibát, ha nem hívod el!
Nem beszélve arról, hogy még ő is elhívhat téged!
Ja és hogy tetszel e neki? Hát az ilyesmit elég nehéz titkolni! Beszélgess, csak továbbra is vele, és egyértelmű lesz!
a biliárd tényleg jó de nekem az a rémálmom (sajnos valóságban is megtörtént) csaj elhívott hogy mászkáljunk a városban (első randi nem volt sok közös témánk még nem ismertük egymásna szóval) csak azt felejtette el megmondani hogy jön még rajta kívül egy csaj meg egy csávó is akikkel (mint kiderült a legjobb barátai) megvan minden közös kis sztori meg mondanak egy nevet és elkezdenek röhögni, na most én mint "egyedülálló" fogalmam nem volt hogy mi a fenéről is beszélnek innentől fogva mikor hozzám szólt a csaj csak annyit mondott hogy miért vagyok ilyen csendes meg hogy mondjak már valamit...
szoval szerintem szerencsésebb ha csak ketten mentek el biliárdozni ott lehet felvenni testi kontaktust is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!