Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy gondoljátok, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gondoljátok, ha egy lány hív el egy fiút valahová, az gáz?

Figyelt kérdés
Most vagyok 10.-es, 16 éves lány és egy egy évvel fölöttem járó fiú tetszik. Szeretném elhívni valahová, de nem nagyon merem. Tudnátok segíteni, hogy hogyan álljak hozzá? Vagy egyáltalán, hogy hozzáfogjak-e?
2008. nov. 17. 19:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Én egyébként annyira szeretem ezeket a régi posztokat olvasgatni,mikor még nem az abortusz meg a terhesség volt a fő téma gyik-on hanem a randizás meg ilyen casual dolgok meg amúgy abba durva belegondolni,hogy ez 2008ba volt, szóval az a 16 évés lány aki megírta ezt a posztot lehet már egy anya lett :D
2018. márc. 19. 02:20
 12/12 anonim válasza:
Igeeen, én is most pont időben olvasom ezeket a posztokat(csak 15 év telt el azóta…)XD
2023. okt. 29. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!